Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Високи обороти Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Високи обороти Витара

Здравеите витарката 1.6 ,8v , държи високи обороти като загрее , пробвах какво ли не като дам закъснение на делкото падат на 1200-1300 с повече аванс започва да мени оборотите 1400-1800, охлабил съм жилото на гаста , дроселовата клапа се връща до краи, проверих вакомите всичко е наред и все пак немога да ги смъкна под 1200 даите идея.
    Николай Георгиев 0+
    тел.0887357722

До: Високи обороти Витара

Здравеи колега ,аз имах почти същия прроблем ,казваш за вакумите че си проверил моя съвет е да погледнеш още веднъж вакума за еко емисиите може да има издухана гарнитура и ако взима въздух да ти прави номера .Дано съм бил полезен . На мен беше този проблема ,може да го првериш като натиснеш мембраната с пръст ако смени оборотите значи от там е
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от vitarrra; 06-03-09, 21:46.
    Бялото BUZUKI 1.6 8в
    0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Мерси колега този вакум несъм го прпверявал но маи ми се струва че от някаде наистина смуче вуздух.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

Дано съм бил полезен провери и пиши дали си я оправил .Може и до елкон да я закараш .Там ще ти я настроят .
        Бялото BUZUKI 1.6 8в
        0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнение
          Дано съм бил полезен провери и пиши дали си я оправил .Може и до елкон да я закараш .Там ще ти я настроят .
          Може ли адрес на Елкон
          Николай Георгиев 0+
          тел.0887357722

Коментар

Колега аз съм от Пловдив и мога да дам за нашия краи за София нямам идеи .
            Бялото BUZUKI 1.6 8в
            0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Първоначално публикуван от turbo d Преглед на мнение
              Здравеите витарката 1.6 ,8v , държи високи обороти като загрее , пробвах какво ли не като дам закъснение на делкото падат на 1200-1300 с повече аванс започва да мени оборотите 1400-1800, охлабил съм жилото на гаста , дроселовата клапа се връща до краи, проверих вакомите всичко е наред и все пак немога да ги смъкна под 1200 даите идея.
              Там, където ти е вентилацията от капака на клапаните към всмукателните колектори в маркуето накрая преди всмукателния щуцер сложи един жигльор 0.8-1мм и проблемът трябва да се реши.
              ЕКШЪНА ЗАПОЧВА ТАМ КАДЕТО СВЪРШВА ПЪТЯ

Коментар

Първоначално публикуван от dido197 Преглед на мнение
                Там, където ти е вентилацията от капака на клапаните към всмукателните колектори в маркуето накрая преди всмукателния щуцер сложи един жигльор 0.8-1мм и проблемът трябва да се реши.
                Пробвах и този вариянт дори пробвах и да запуша щуцера никаква промяна , тази кола е загадка , някои ако има координати на сервиз за диагностика в София ще ми е от полза.
                Николай Георгиев 0+
                тел.0887357722

Коментар

Както е писано и в други теми високи обороти може да се поддържат и от компютъра, поради зле работещи датчици.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=52218

Коментар

Здравеите колеги рещих си проблема с оборотите вече са перфектни и на гас и на бензин проблема се оказа много елементарен но ми отне доста време да се досетя какъв е , под стъпковото моторче има едно гумено уплътнение с три дупчици на него от годинките се е разрушило и от там високите обороти , ако на някои му се намира това уплътнение да помага че го няма никаде в миркат 40 дни доставка, аз направих бг вариянт но е временно.
                    Николай Георгиев 0+
                    тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X