Проблема е следния - карам витара 1.6 16v от 6 месеца,от самото начало гореше по-малко масло,но започна да гори доста и реших да видя какво има под капака
оказа се че някои се е правил на майстор
,но е забравил да сложи на единия бутален болт ЗЕГЕРКА, резултата е почти пробита риза ,пробито и спукано бутало.Търсих ризи по магазините но няма поне във варна , ако някои може да ми каже от къде или от какво друго може да станат.ПРЕДВРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ризи за витара -проблем
Свий
X
-
До: ризи за витара -проблем
Само едно не ти върши работа.Буталата се избират по тежест и винаги в комплект с ризата, с която е работило.Съвета ми е да закупиш двигател без глава и да си ползваш само главата.Обяви за Витари на части бол, отвори мобилето и успех.Най-добре е двигателя да е комплект, за да му измериш компресията и чак след това да се пазариш за цена.Като свалите главата не забравяй да провериш стената на цилиндъра колко е износена, и дали има ръбче.Първоначално публикуван от g_georgieva08 Преглед на мнениепрблема е следниа карам витара 1.6 16v от 6 месеца,от самото начало гореше по-малко масло,но започна да гори доста и реших да видя какво има под капака
оказа се че някои се е правил на маистор
,но е забравил да сложи на единия ботален болт ЗЕГЕРКА резолтата е почти пробита риза ,пробито и спукано бутало.търсих ризи по магазините но няма поне във варна , ако някои може да ми каже от каде или от какво друго може да станат.ПРЕДВРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ.
Напиши от къде си, за да може да те насочим, към някой за помощ.DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
-
Нищо лично но на колегата му трябват ризи и бутала а те се намират в блока така че му трябва блок а не главаПървоначално публикуван от PACH Преглед на мнениеСамо едно не ти върши работа.Буталата се избират по тежест и винаги в комплект с ризата, с която е работило.Съвета ми е да закупиш двигател без глава и да си ползваш само главата.Обяви за Витари на части бол, отвори мобилето и успех.Най-добре е двигателя да е комплект, за да му измериш компресията и чак след това да се пазариш за цена.Като свалите главата не забравяй да провериш стената на цилиндъра колко е износена, и дали има ръбче.
Напиши от къде си, за да може да те насочим, към някой за помощ.
Бялото BUZUKI 1.6 8в
0899368772 ;) 0897229322
Коментар
-
Нали си още младши участник, няма да те бъзикаме много.Пием бира с кебапчетаПървоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнениеМоя грешка моля предишният ми пост да бъде истрит

DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
PACH е прав. фърли един поглед на мобилето. Учудващо е колко нещица може да се намерят там. Другото е да се обадиш на "агентите" ми:052/ 607 750 фирмата е Авто гарант и се занимава с резервни части за японски автомобили. По подразбиране забелязах че споменаваш Варна значи си от моя град. Тогава да те питам провери ли в магазините на ЖП гарата ? Може да ти помогнат
Успех и пиши какъв е резултата.Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.
0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
/e-mail: nikolaynkl@gmail.com/
Коментар
-
Другия ти вариант е да занесеш блока в шлаиф базата на княжево там ще ти направят и набият нова риза на мястото на старата купи едно бутало втора употреба и си готов, първо ще ти искат бутало което ще работи в тази риза за да я направят по него . Ето ти и техния тел.0888674210 обади се и те ще ти кажат кво да правиш .
Коментар
-
Нека това по ринцип да бъде последен вариант,ако всички други възможности са изчерпани.Първоначално публикуван от павле Преглед на мнениеДругия ти вариант е да занесеш блока в шлаиф базата на княжево там ще ти направят и набият нова риза на мястото на старата купи едно бутало втора употреба и си готов, първо ще ти искат бутало което ще работи в тази риза за да я направят по него . Ето ти и техния тел.0888674210 обади се и те ще ти кажат кво да правиш .
Коментар
-
Колега, стига си "побългарявал" возилото си.Витари на части колкото искаш.По добре сега го направи веднъж, отколкото после пак да повтаряш процедурата.Първоначално публикуван от g_georgieva08 Преглед на мнениеколеги намерих шалаифист които ще пристържи риза от жигули и ще шлаифа и другите на ремонтен размер 75+0.50 взимам бутала и всичко останало и сабирамDJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
1+Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнениеКолега, стига си "побългарявал" возилото си.Витари на части колкото искаш.По добре сега го направи веднъж, отколкото после пак да повтаряш процедурата.
Като правиш го направи. Шлайфиста казали ти че различните по състав метали (чугуни) се разширяват различно?
или просто да ти вземе паричките и да му станеш пак клиент след не много време.Последно редактирано от Sam40; 07-03-09, 20:21.[SIGPIC][/SIGPIC]
SJ 413
Коментар
-
Колегите са прави при условие, че имаш парите и няма да продаваш машинката. Ако нямаш кинтите за такава операция, може да ти излезе по-евтино както си го решил, но при това условие, най-добре я продавай и кажи на новия собственик да има едно наум.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Все ми се струва, че бутала, сигменти , ризи , шлайф, гарнитури и квото се сетиш още ще излезне по- солено, отколкото сглобен блок, проверен, разбира се.....[IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]
Коментар
-
днес вече я запалих до тук ми излезе около 800лв. без работа и доста остъпки от частите/бутала,сегмети,лагери,ремаци,филтри,масла,гарнитури,шлаиф+1РИЗА/Първоначално публикуван от draganrp Преглед на мнениеВсе ми се струва, че бутала, сигменти , ризи , шлайф, гарнитури и квото се сетиш още ще излезне по- солено, отколкото сглобен блок, проверен, разбира се.....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

За 800 лв. можеше да си купиш направо цял двигател.
Коментар