Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата Загрява

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Витарата Загрява

Със кой двигател е витарата.Защото ако е 16клапанния и като чета и предишните ти болежки май ще отваряш мотора.Като свалиш главата задължително я сканирай и после пиши тука какво е станало.Купи си гарнитурка от Миркат и ако главата е здрава -шлайфаш и събираш.Ако пък не няма да си нито първия нито последния сменил глава.Успех.
    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Здравейте колеги !Идеята да се махне термостата и да се покара без него ми допада.Най лесно е за изпълнение пък така ще се елеминира един от въпросите !Ако е издухана гарнитура на главата и колата е с антифриз от аспуха излиза бял пушук който страшно много люти на очите казвам го от опит - при мене няма такъв !!!!
      Двигателя е 8 клапанов !
      Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
      костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от karata_z Преглед на мнение
        Здравейте колеги !Идеята да се махне термостата и да се покара без него ми допада.Най лесно е за изпълнение пък така ще се елеминира един от въпросите !Ако е издухана гарнитура на главата и колата е с антифриз от аспуха излиза бял пушук който страшно много люти на очите казвам го от опит - при мене няма такъв !!!!
        Двигателя е 8 клапанов !
        Мойта е автоматик с антифриз 8 клапанов. ДОкат загрее малко маслото при много студено време излиза бял пушек, но не люти. После като си се стопли всичко е на шест. Както каза колегата karata_z пробвай без термостат ...
        Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
        /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Колеги , аз карам Самурай и сега когато е по студено, излиза бял пушек когато е студен двигателя, а антифриз не ми се губи.
          Та не всякога то е критерий за издухана гарнитура. При мен по едно време антифриза се губеше също, но се оказа че клапана на капачкато на разширителното казанче е заминал.
          Щом я смених и нещата се оправиха.
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          SJ 413

Коментар

Колега имаш ли газова уредба на джипа ?

Коментар

Да
              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Колега по всичко личи че термостата ти прави номера .Значи горе радиатора е топъл а долу студен няма циркулация на водата ако е помпа трябва на всякъде да ври
                Бялото BUZUKI 1.6 8в
                0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Според мен е термостата.Няма логика да е нещо друго.Както бях писал в по горния пост бях решил да го сваля и да покарам без него ама се случи така ,че направихме една разходка в неделя и нямах време за това! Взех си един резервен термостат във витарата и на разходка! Викам си ако се наложи ще го сменям на място!Ама НИКАКЪВ проблем! Доста се окаляхме и позагряхме машините /прилагам снимка /и всичко мина без загряване или прегряване !Според мен термостата макар и нов може да прави номера!
                  Прикачени файлове
                  Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
                  костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

Този проблем може ли да идва от грешно подаване на информация от компютъра? При мен ми се случи не точно прегряване, а изместване на стрелката след половината на скалата /карах на терен с повечко издатини/ и подавах повечко газец.
                    Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                    /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X