Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за тампони на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за тампони на Витара

Здравейте колеги.Днес ходих да оглеждам една Витара къса база,която ако ми вдъхнете малко кураж ще купя.Цената и е около 2000лв.,като в нея влиза пълно каско,застраховка до края на 2009г.,винетка ,преглед.
    Естествено има и кусури,но за тях по-късно.Сменени са всички гърнета,нов акумулатор/на 4мес/,добри гуми за асфалт/на 2-3000км/,има газова уредба,сменени са и карданите.Двигатела е 1.6 , осем клапанов моноинджекция.
    Но всички тампони са за смяна,има доста поизгнило,левият подкалник е заварян много некадърно и в момента е пред разпадане.
    Интересува ме цена конкретно на всички тампони по шаси и купе.
    Моля,нека тия,които имат информация да пишат.Имам нужда от съвет дали си струва да я купя или да бягам от нея.Машината е произведена през 1989г.,покарахме я около 10 км.и по асфалт и по нивите,двойното работи,бавните също,мотора мърка.
    Дайте съвет ,защото не знам какво да предприема.
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

До: Въпрос за тампони на Витара

Кажи за какво ще я ползваш като горска кола или като градска ако е 1 вземаи без да му мислиш С още някои лев ще я напраиш супер за в гората Ако е и за в града пак става ама ще иска повечко пари ,ти си решаваш Късмет
    Бялото BUZUKI 1.6 8в
    0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнение
      Кажи за какво ще я ползваш като горска кола или като градска ако е 1 вземаи без да му мислиш С още някои лев ще я напраиш супер за в гората Ако е и за в града пак става ама ще иска повечко пари ,ти си решаваш Късмет
      Мисля да я ползувам повече за "блатска" кола /като Кроки/,но с опция да мога и да отида по-далечко на разходки с други колеги/примерно да Русе/.
      Чавдар Владимиров
      0887/912075
      Ленд Ровър Диско 1
      Самуад в проект

Коментар

Ако е в такова състояние,както я обясни и двигателя добре работи не му мисли.Относно тампоните мога да кажа,че тези двата които са на двигателя ги смениях на един и ги беше взел 55лб/бр така,че тампоните няма да та натоварят кой знае колоко.Единят коитое на скоростите го беше приспособил от нещо друго и беше станало екстра
        Suzuki Vitara 1.6 8v Limited Slip Diff, BFGoodrich T/AKM2 215x75x15

Коментар

Е колега тогава пак става просто до Русе караш през блатата и нямаш ядове
          Бялото BUZUKI 1.6 8в
          0899368772 ;) 0897229322

Коментар

ЗДР.Колега като гледам кроки от какво в какво е станал , мисля че каквато и Сузуки китара да вземеш ще я направиш без проблем.
            ДЕЦАТА СА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ

Коментар

Вземай смело ще помогнем.Явор сега разглобява една витара за части и ще вземем всички тампони които искаш, на добра цена.Направи един списък какво ти трябва и да действамеа.Ако имаш снимки качи да я видим.
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Благодаря на всички за подкрепата!Много ми помогнахте ,а аз от своя страна убедих жената,че трябва още един джип.Ами сега след празниците,ще отида още веднъж да си стиснем ръцете със собственика на "моята"Витара.
                Р.Р.Снимки не направих,защото после ще има достатъчно и сигурно ще ви омръзна с въпросите си.
                Чавдар Владимиров
                0887/912075
                Ленд Ровър Диско 1
                Самуад в проект

Коментар

Аз съм сменял единия тампот на мотора левия цена 60 лв. и четирите на носачите които общо са 100 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                    Мисля да я ползувам повече за "блатска" кола /като Кроки/,но с опция да мога и да отида по-далечко на разходки с други колеги/примерно да Русе/.
                    Не мисля,че за'' Блатска'' кола ще издържи.Като я обуеш с подходящите гуми,смятам че дозата глупост и при теб е в завишено количество(като при нас),като понапомпиш на педала и ще се разхвърчат карета и дифове.Успех. П.П. поне при нас става така,редовно.
                    Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Щом двигателя и шасито са здрави не го мисли. Другото ще си го направиш с подръчни материали. Успех и ще чакаме снимки

Поздрави
                      Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                      /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X