Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов съм искам да закупя Vitara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нов съм искам да закупя Vitara

Здравейте , на всички. Доста четох в форума за Витара но все пак искам да помоля за помощ , тъи като не ми е ясно всички Витари ли са 4*4 и дали всички имат блокаж. Нужна ми е информация тъи като смятам да си купя Витара която да е много проходима за сняг - живея в планината.
    Харесах си една която е 1.6 JX какво означава когато няма JLX
    как да разбера дали има блокаж т.е. има ли някакво копче което да търся вътре?
    благодаря ви предварително

До: нов съм vitara помощ

Колега, почети още малко. Блокажи няма, не търси копчета. В най добрия случай някое ЛСД. Повечето витари са 4Х4 но от време на време изпада и по някоя само със задно. Разликата в буквичките обикновено означава различни нива на окомплектовка. Много проходима Витара няма да намериш - трябва да си я направиш.
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
      Много проходима Витара няма да намериш - трябва да си я направиш.
      Или да си купи подготвена. Във форума се продават няколко на прилични цени.

Коментар

Колегите преди мен са прави. Или си направи или си купи. И в двата варианта ще дадеш повечко пари отколкото си си заделил. Аз карам Витара и до сега не ме е оставяла. Мисля, че ако се поддържа от грижовен стопанин няма да има проблеми. Не съм виждал още Витари само със задно, 4х4 е добро. Ако сложиш по-широки гуми, но недей прекалява, няма да имаш проблеми в планината. Ако имаш още въпроси с радост ще ти помогнем !

Поздрави

П.П. За съжаление моя модел е без ЛСД: модел '89 година , 1.6 литров бензин/газ, автоматична 3 степенна кутия
        Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
        /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

До: Нов съм искам да закупя Vitara

Здравей нов колега. Ако ти трябва проходима VITARA най-добре е да си купиш някоя от готовите "повдигнатите" от обявите във форума. Предимство е наличието на LSD, и двигател с осем клапана. Пишеш че си чел много, но ще е хубаво да прочетеш още в раздел SUZUKI и пиши до какви пари си готов да дадеш за да знаеме какво да ти препоръчваме. Успех.
          Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

Браво че си се спрял на Сузуки,правелния избор.Успех
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

За разлика от колегите аз ще кажа, че ВСЯКА витара е МНОГО ПРОХОДИМА и на сняг и на каквото искаш (въпрос на гуми и шофьор). Най-добре е да си търсиш с LSD - моята е такава и трябва да ти кажа, че разликата със и без LSD е сериозно усезаема (карал съм ги и двата варианта). Ако живееш на място, където катериш големи баири не се лъжи да слагаш големи гуми. Леко повдигане ти е около 400 лв. Ако си вземеш 16 клапановия вариант, приготви си 1600 лв. за ремонт на глава и след това определено моторът ще е добър.
              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                За разлика от колегите аз ще кажа, че ВСЯКА витара е МНОГО ПРОХОДИМА и на сняг и на каквото искаш (въпрос на гуми и шофьор). Най-добре е да си търсиш с LSD - моята е такава и трябва да ти кажа, че разликата със и без LSD е сериозно усезаема (карал съм ги и двата варианта). Ако живееш на място, където катериш големи баири не се лъжи да слагаш големи гуми. Леко повдигане ти е около 400 лв. Ако си вземеш 16 клапановия вариант, приготви си 1600 лв. за ремонт на глава и след това определено моторът ще е добър.
                Аааааа моля, моля Това че ти си имал проблеми с главата, не означава автоматично че и останалите сме така.Година и половина си я търкалям Витарката и до момента никакви ядове с главата
                DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                  Аааааа моля, моля Това че ти си имал проблеми с главата, не означава автоматично че и останалите сме така.Година и половина си я търкалям Витарката и до момента никакви ядове с главата
                  Ванка, едни предварително приготвени 1500 лв никога няма да му дойдат излишни, нали? Нека си ги накати човека, пък дано да е с читав двигател
                  Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Ако си вземеш 16 клапановия вариант, приготви си 1600 лв. за ремонт на глава и след това определено моторът ще е добър.
                    А, не така... само 16 клапановия си струва, 15 магаренца отгоре са си 15 отгоре. 8 клапановия е умрел даже за леката витарка. И освен това шо не каза по рано да си приготвя тез едни парички, аз не си ги приготвих и ей на - нищо и няма на каручката.
                    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Всичко е въпрос на късмет. Аз с 8 клапановата дадох бая повече от 1600лв. за ремонти след като я купих, и продължавам да наливам. Но както са казали хората - кеф цена няма.

Коментар

Благодаря за отговорите.Понеже нямам възможност да отделя мн пари съм решил да си взема с десен волан и съм се спрял на две Витари, на кратко:
                        98 1.6JX
                        • 95,914 miles
                        • Manual
                        • Red
                        • Petrol

95,914 miles, 3 Door Estate, Petrol, Manual, Adjustable seats, Anti theft system, Head restraints, Metallic paintwork, Power assisted steering. £700 ono.

или98 JLX special edition
                        • 37,000 miles
                        • Manual
                        • Red
                        • Petrol

3 Door Estate, Red, Petrol, mot-12-2009,tax 05-2009,37.000 miles,service history,03 owners,power steering,remote central locking,alloy wheels,cd,excellent condition,in coventry. £799.

а ако някои се интересува за коли с десен волан нека посети

http://search.autotrader.co.uk/es-uk...r=quick&page=2

та какво мислите Витарата ще ми струва около 3000 лева
                        ако на някои му е нужен post code може да ползва E12 6 QD това е в Лондон.

Коментар

Първоначално публикуван от mudev Преглед на мнение
                          Здравейте , на всички. Доста четох в форума за Витара но все пак искам да помоля за помощ , тъи като не ми е ясно всички Витари ли са 4*4 и дали всички имат блокаж. Нужна ми е информация тъи като смятам да си купя Витара която да е много проходима за сняг - живея в планината.
                          Харесах си една която е 1.6 JX какво означава когато няма JLX
                          как да разбера дали има блокаж т.е. има ли някакво копче което да търся вътре?
                          благодаря ви предварително
                          Не мисля, че Витарата е най доброто решение за дълбок сняг, но за тези финанси май нямаш много голям избор.
                          Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Първоначално публикуван от Niki 76 Преглед на мнение
                            Не мисля, че Витарата е най доброто решение за дълбок сняг, но за тези финанси май нямаш много голям избор.
                            За дълбок сняг,максимално повдигната Витара и гуми с 85 височина,аз лично бих се спрял на 8 винтилов мотор, без ЛСД се справя добре,в оргинално състояние Витарката си е Съвче-паркетник поради причината че е нисичка и ще поема удари при вероятните засилки за преодоляване на препядствията(чуплива е тогава),а точно това е тайната на успеха и,че е лека,засилва се и се плъзга по корем,обаче минава,понякога се налага да маневрираш малко назад при неуспешен първи опит за щурм да нагласиш гумите да захапят и победата ти е в кърпа вързана,там къде Витара с засилка не може, и който и да е с блокаж няма да успее,работата е там че може да се счупи нещо по нея ако я понапънеш,предницата и е слаба,иначе е с уникална за парите си проходимост,изстървах една много добре подготвена машина(щот е шедиовър от много компоненти) в Анлия-ЛандЗуки се казваше, с страхотни цели мостовe и осмак мотор(ма не 8 винтила,ми 8 цилиндъра)
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от belata; 25-02-09, 16:11.
                            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Колега,това май е Самурай с фарове от Витара?Много е нагнвено това Сузуки А дали се движи по улиците в Англия?Или само за офф го ползват?
                              Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X