На скоро си закупих витара и искам да попитам, нормално ли е автоматик тристепенен до колкото ги броя от 1991 год.,при 90 км да бъде на 3500 оборота и може ли едната скорост да ми е прецакана,и от четиристепенна да е станала тристепенна и едната да се е издухала.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
обороти на витара (автоматик)
Свий
X
-
До: обороти на витара (автоматик)
Не се е издухала, просто си е тристепенна.Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
-
Първоначално публикуван от london Преглед на мнение... нормално ли е автоматик тристепенен до колкото ги броя от 1991 год.,при 90 км да бъде на 3500 оборота и може ли едната скорост да ми е прецакана,и от четиристепенна да е станала тристепенна и едната да се е издухала.
По въпросане ми се струва нормално. ІІІ-та е директа, даже може и да е намаляваща и трябва да е поне с 7-800 об. по-надолу според мен. На първо четене виж нивото на маслото, и докладвай за цвят, мирис и наличие на "сажди" в него.....после още
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Трета е директна и с 4.6 диф това са си оборотите.
И аз съм с близо 4000 об. на 120, пета скорост, 5.12 диф. Нормално.Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Първоначално публикуван от london Преглед на мнениеМалко е тъмно маслото а и не беше карана от половин година.интересното е че на 90км е на 3300-3500об на 120км е4000об.От бургас съм.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Не се шегува скороста пробвах с gps даде около 5 км разлика което не мисля за голяма.тези дни ще сменя маслото и ще докладвам за промяна.защото според мен това не е нормално с 80км да карам с 3000об и да задръствам пътя.То по добре москвич да си бях взел
Коментар
-
Имаш ли бутон на ръчката за превключване, който като е натиснат свети O/D на таблото? Ако нямаш значи си с тристепенен автомат. Но дори и с три скорости, тези обороти ми се виждат високи - на 3000 трябва да си около 100 км/ч, най-добре да ти отговори някой с такава кутия. Аз съм с четиристепенния и на 3000 скороста е 110.Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
Коментар
-
Щом си с 3-степенен автомат, значи си с 8 клапанов двигател. За да се движи с 120 му трябват обороти, 4000 са добре. Все пак макс. въртящ момент е на 4500 ако не се лъжа. Карай смело, японец от обороти не се плаши.
Коментар
-
Аз сщо карам автоматик '89 година. При мен оборотите на 100км/ч. са на 2500 а на 110км/ч. - 2800 - 3000 оборота. Не знам защо при теб така се получаваСузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.
0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
/e-mail: nikolaynkl@gmail.com/
Коментар
-
Трички скоростиВярно малко повечко ръмжи, но надявам се до лятото да намеря някакво решение на проблема ( нова кутия примерно )
Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнениеИмаш ли бутон на ръчката за превключване, който като е натиснат свети O/D на таблото? Ако нямаш значи си с тристепенен автомат. Но дори и с три скорости, тези обороти ми се виждат високи - на 3000 трябва да си около 100 км/ч, най-добре да ти отговори някой с такава кутия. Аз съм с четиристепенния и на 3000 скороста е 110.
БлагодаряСузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.
0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
/e-mail: nikolaynkl@gmail.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнениеКолега извинявай ако въпросът ми е тъп, но за какво служи това O/D ?
БлагодаряНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар