Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумни ли са моторите на витара 2.0 v6 1996

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шумни ли са моторите на витара 2.0 v6 1996

Имам такава и незнам дали само моита е така .
    Като я запаля студена и се чува 1 по остър шум след 10 сек.утихва но пок е шумна вече като загре не се чува много но се чува 1 свистене като на ролка бях на сер.и те ми казаха че са ролки трябва да се сменят, но не бяха много сигорни но ми каза че е по добре да ги сменя
    Тя е на 170000км. и тои ми казжа че сега катоги сменя и това ша и е но ми искасамо за ролки и вериги 360лв. без работа сервиза е D&N SUZUKI Плевен
    А мотора е много силен направо ти праи кев но, на газ като я карам понякога като натисна гаста и се получава едно глъхнене мисля че е от газта по някога го няма, аи газта ми е много нежна многолеко като натисна и се форсира мотора..
    е това е всичко.. сега сте вие...

До: Шумни ли са моторите на витара 2.0 v6 1996

Двигателят не трябва да ти е шумен,не знам може да си маняк и да се ослушваш и за наи малките шумове но това сутрин трябва да са пуловете на клапаните после да изчезне но щом го има може и веригата да се е поразтеглила и ролките да са позаминали и то колега се посабира.Иза това глъхнене на газ може да е и от разтегната верига и малко мести центровката и поне гаста е по слабичка от бензина при нея се чуства по осезателно
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

Коментар

мерси за отровора....
      и аз така мися но исках и вашето мнение,тои е шумен само студен
      а опасно ли е да се кара така, понеже сега нямам вазможност да сменя веригите а от сервиза ми казаха че е желателно че ако се скуса някоя верига ше стане мазало

Коментар

За жалост и веригите се износват.На V6 2.0 са 4/и, като ценичката е доста солена-мисля че само дългата единична верига е към 3000лв.Огледай си успокоителите и обтегача на веригата, щом машинката е на тези км. вероятно са за смяна, ако отърват става много весело-за този който ще ти ремонтира двг/то.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X