Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет-висок разход

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дайте съвет-висок разход

Еми и моя е такъв колега незнам ще го мислиме нещо ще видиме какво ще покаже като го закачиме на компютър
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Iceman Преглед на мнение
      Свещите от Косер(Denso) 20лв,а капачката от един магазин на Мария Луйза в Пловдив.Кабели не съм сменял още
      Може ли да кажеш номер на бул.Мария Луйза или някой друг орентир?

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Преглед на мнение
        Може ли да кажеш номер на бул.Мария Луйза или някой друг орентир?
        Преди Папараци има едно малко магазинче до магазина за плочки Никмар
        Subaru Forester 2.0t EJ205
        Автосервиз FLEXAUTO

Коментар

Здравей колега ! Имам същата витара - 95 г. къса база ,три степенен автоматик.Карам я вече около година и половина.Във началото ми даваше 18-19 гас градско и намен ми се видя много.Първо смених въздушния филтър нищо - от там на елкон - била добре, ама аз не се съгласявам и отивам в един сервиз кадето се заминамават само със автоматични скоросни кутий и питам колко разход би трябвало да дава този вид двигател с тази скоросна кутия /всъщия сервиз си смених и маслото на автоматика /та човека отговаря че тези три степени нямат нищо общо с степените на ръчна скоросна кутия и би трябвало да е най - много 15 гратско .Случе се така че през това време се запуши иглата на инжекциона и започна да прекъсва на бензин.Намирам един приятел име свързва с един сервиз.Там обеснявам и проблема с гаста.Човека каза добре и ела да си вземеш колата утре ,да ама три дена я човъркаха и я оправиха !!!! Смениха изпарителя !Какво друго са правили незнам - не ми взеха много !Казаха че стария изпарител ще го продъдат и за този който ми сложиха не ми искаха пари !Сега съм доволен като карам аз 13 градско като кара жената 15 - това е зависи и от карането !!!!Гумата ми е стандартна !Ако имаш възможност пробвай и със смяна на изпарителя !!!
          Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
          костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

Колега забравих да ти напиша за оборотите - при 80 км 3000 , при 90-3400 , при 100-3700 , при 110 -4000, това е. При последната разходка http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=46835&page=4 ми даде 20 на сто гас - но там е зазбираемо
            Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
            костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

Смени гаэстанцията

Коментар

Колеги здравейте, относно разхода на Витарата защо не проверите изпарителя дали работи достатъчно топъл. Ако не е вързан кадето трябва, ще работи студен и газта влиза в суров вид в двигателя и естествено идва високият разход.

Коментар

Пробвал ли си като е празна бутилката да я напълниш до горе.Да видиш колко събира,че като ти събере десетина литра повече. Се чуди защо ти харчи толкова много.

Коментар

според мен има значение къде и как се кара автомобила-зимата ли, градско в София или в друг град и т.н.Ако се кара на къси отсечки през студено време, витарата , както и всеки джип или друг автомобил ще харчи доста повече от стандартното.По отношеине на гумите , например таралежките,съм 100% сигурен , че качват разхода следствие на намалената инерция.Много е важно изпарителя да е изправен и да не е турски, защото с турските колите вървят много, но не могат да дадат сносен и нормален разход.

Коментар

Първоначално публикуван от батори Преглед на мнение
                      ................Много е важно изпарителя да е изправен и да не е турски, защото с турските колите вървят много, но не могат да дадат сносен и нормален разход.
                      При правилна настройка на изпарителя, няма значение какъв е, а и турските са лицензни на някоя от "марковите" фирми. Познавам доста хора включително и аз сред тях с турски изпарител, които са много доволни. Колата ми гори колкото бензин, толкова и газ

П.П. не се заяждам, само споделям преки впечатления
                      Последно редактирано от madmaximus; 02-03-09, 11:16.
                      -------Honda CR-V 128к.с.--------
                      "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Първоначално публикуван от madmaximus Преглед на мнение
                        При правилна настройка на изпарителя, няма значение какъв е, а и турските са лицензни на някоя от "марковите" фирми. Познавам доста хора включително и аз сред тях с турски изпарител, които са много доволни. Колата ми гори колкото бензин, толкова и газ

П.П. не се заяждам, само споделям преки впечатления
                        Аз започнах да се замислям за газифициране.По цел ден не слизам от витарката и искам да намаля малко разходите.Дилемата ми е дали да е газов инжекцион или бг варианта с някакво нормално газово.
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

ако е пълен инжекцион колата, най-добре е газовата инжекция, обаче е и най-скъпа.Доколкото знам българската е около 1600 лв.с монтаж и гаранция.За 16 винтиловите версии по непроверена информация следствие на газта доста често пукат главите /дано не е вярно/.Карал съм витара 1.6 8 винтила моно инжекцион с газова Ловато.Даваше разход под 10 на сто градско при нормално каране в топло време.Мисля че това е един много добър разход.така , че ти си решавай ко е по-добре за теб.Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                            Аз започнах да се замислям за газифициране.По цел ден не слизам от витарката и искам да намаля малко разходите.Дилемата ми е дали да е газов инжекцион или бг варианта с някакво нормално газово.
                            Определено газов инжекцион. Има български газови инжекциони "Фобос" на ниски цени: 900-1100лв. Хората са доволни от тях. Можеш сам да провериш отзивите по форумите. Частите са италиански, а софтуера е български. Варианта от 900 лв.е пуснат от 2-3 месеца и по-ниската цена била заради някакъв филтър, който не се слага в изпарителя, а отвън, т.е.спестяват се пари за труд.

Коментар

Първоначално публикуван от Stanchev Преглед на мнение
                              Определено газов инжекцион. Има български газови инжекциони "Фобос" на ниски цени: 900-1100лв. Хората са доволни от тях. Можеш сам да провериш отзивите по форумите. Частите са италиански, а софтуера е български. Варианта от 900 лв.е пуснат от 2-3 месеца и по-ниската цена била заради някакъв филтър, който не се слага в изпарителя, а отвън, т.е.спестяват се пари за труд.
                              Вчера попаднах на тази обява:

продавам газов инжекцион БРЦ оригинален италиански за четири цилинрдова кола, пълен комплект. цена 400 лееа.
                              На подобна цена има и на Бардолини, и разни други оферти за инжекциони.
                              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X