Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос за витарата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• въпрос за витарата

Интересува ме дали витарата има блокаж или само понижаваща предавка? Конкретно, става въпрос за дълга база, 93 г., но това едва ли е от значение.
    Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 05-02-09, 14:25. Причина: лош правопис.

До: въпрос за витарата

Понижаваща има, блокажа е ЛСД.... За твърд заводски не съм чул....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Мисля , че не всички Витари са със ЛСД ....
      Ако става въпрос за определена джипка , можеш да провериш . На задния диф трябва да има стикер с надпис " L S D ".
      Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Mойта е с LSD (ако те интересува какво е това - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...EB%EE%EA%E0%E6). По принцип една на четири витари дълга база е с такъв и от опит ти казвам, че има осезаема разлика в проходимостта със и без LSD.
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

От: въпрос за витарата

Първоначално публикуван от Iv@n Преглед на мнение
          Интересува ме дали витарата има блокаж или само понижаваща предавка? Конкретно, става въпрос за дълга база, 93 г., но това едва ли е от значение.
          Изтрий си някое съобщение,че не мога да то пратя това което искам!
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

[QUOTE=Ангел Иванов/sereco1/;2365302]Изтрий си някое съобщение,че не мога да то пратя това което искам![/QUOT
            За 4 год. сигуро е разбрал какво има, а ако не е едва ли ще можеш да му го обясниш с 1-2 съобщения.
            на сушата и град помага

Коментар

[QUOTE=robocop;2366269]
              Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
              Изтрий си някое съобщение,че не мога да то пратя това което искам![/QUOT
              За 4 год. сигуро е разбрал какво има, а ако не е едва ли ще можеш да му го обясниш с 1-2 съобщения.
              То отговора който ще му дам е за съвсем различна тема,беше ми писал на лични.Нямаше как да му кажа за пощата освен в някоя негова тема да пиша
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X