Интересува ме дали витарата има блокаж или само понижаваща предавка? Конкретно, става въпрос за дълга база, 93 г., но това едва ли е от значение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
въпрос за витарата
Свий
X
-
въпрос за витарата
Тагове: Няма
-
До: въпрос за витарата
Понижаваща има, блокажа е ЛСД.... За твърд заводски не съм чул....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
Мисля , че не всички Витари са със ЛСД ....
Ако става въпрос за определена джипка , можеш да провериш . На задния диф трябва да има стикер с надпис " L S D ".Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Mойта е с LSD (ако те интересува какво е това - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...EB%EE%EA%E0%E6). По принцип една на четири витари дълга база е с такъв и от опит ти казвам, че има осезаема разлика в проходимостта със и без LSD.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
От: въпрос за витарата
Първоначално публикуван от Iv@n Преглед на мнениеИнтересува ме дали витарата има блокаж или само понижаваща предавка? Конкретно, става въпрос за дълга база, 93 г., но това едва ли е от значение.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
[QUOTE=Ангел Иванов/sereco1/;2365302]Изтрий си някое съобщение,че не мога да то пратя това което искам![/QUOT
За 4 год. сигуро е разбрал какво има, а ако не е едва ли ще можеш да му го обясниш с 1-2 съобщения.на сушата и град помага
Коментар
-
[QUOTE=robocop;2366269]Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеИзтрий си някое съобщение,че не мога да то пратя това което искам![/QUOT
За 4 год. сигуро е разбрал какво има, а ако не е едва ли ще можеш да му го обясниш с 1-2 съобщения.То отговора който ще му дам е за съвсем различна тема,беше ми писал на лични.Нямаше как да му кажа за пощата освен в някоя негова тема да пиша
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар