Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вежди и лаистни-витара дълга база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вежди и лаистни-витара дълга база

Имам витара дълга база,95г,но си нямам нито,вежди,нито лайстни,като тези от96-97г.А много отварят витарката!Можете ли да ми кажете,от къде мога да си купя такива(предполагам 2-ра употреба ще са по-изгодни),или къде могат да ми изработят такива,и дали щеса читави?Благодаря!

До: Вежди и лаистни-витара дълга база

Браво бе колеги,бравоЗа пръв път реших да ви пиша,и вие се накъсахте от коментари

Коментар

Не се шашкай - тук тези неща са кът по две основни причини.
      1. В гората стават на дреб и изпадат почупени, така че здравите, които се продават или ги няма или са кът и в момента когато се появят - изчезват.
      2. По горната причина, повечето от колегите не се интересъват от темата въобще
      И една причина като бонус ще ти дам - мястото на обявата е тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/at...9&d=1234726088
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

В Дупница в една автокъща се продава такава с десен волан на части, предполагам че говориш за едни сребристо-златисти лайсни. Предната броня е натисната от единия край, иначе веждите и лайсните изглеждаха добре. Автокъщата се намира между главния път за Благоевград и разклона за Самоков - Витарата се вижда от пътя, без двигател и преден капак.
        Honda XL600LM, 1987
        Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
        Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Мерси пичове,за това говорехМежду другото,като видите такива аджамйи като мен,все пак,драснете им два,три реда,не им чупете хатъра

Р.Р-Не споменах,че съм от варна.В Аспарухово знам че правят такива отливки,но специално за витара правеха само вежди(вярно,че беше отдавна,ама.....)

Коментар

Ами щом си от Варна, хвърли един поглед на магазините, намиращи се на ЖП гарата. Може да те опътят да отидеш някъде. Другото е: има сума авто морги където можеш да провериш. Можеш да звъннеш на 0897 852 371 Автоморга Куманово ; 052 75 07 19 и 0888 807 438 Йонас ООД. Ако нямат питай къде би могъл да намериш
            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X