Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стрелката на full а бензин няма

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стрелката на full а бензин няма

Здравейте колеги.Имам следния проблем стрелката на бензина показва на full а в същтото време няма бензин от къде може да идва порблема защото вчера ми изигра номер
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

До: Стрелката на full а бензин няма

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
    Здравейте колеги.Имам следния проблем стрелката на бензина показва на full а в същтото време няма бензин от къде може да идва порблема защото вчера ми изигра номер
    Дай малко повече инфо! Датчика механичен ли е, къде няма бензин- в резервоара или в карбуратора. Мисли за блокирал поплавък или за запушен маркуч.

Коментар

По скоро мисли за проблема с жици..... Лоши контакти, изгнила маса, такива неща....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Датчика нямам представа какъв е.Да в резервоара няма бензин

Коментар

"Замасен" кабел, най често срещано. Прегледай кабелите, от резервоара към уреда, някъде има лоша връзка или допира до шаси.
          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Тамата е в "сузуки" предполагам кола, а не мотор. На Васко (колонел) му беше оксидирала(разбирай изгнила) буксата на "витарата" и не показваше нищо. Ако обаче от вибрациите се е преместила и дава някъде контакт ....тогава си е купон .....ако е с.Лозен (софийско) ми се дотъркалваш от другата страна на СФ, може да се пулим заедно, иначе както каза "Злия" колега търси електричар.
            На въпросати за датчика...той си е в резервоара...а на "витарите" с лампа и тънка ръка внимателно зад задната гума между резервоара и купето може да се бръкне, но само за оглед.....после се сваля
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Разглоби таблото колега , мойта беше замасила там и ми даваше вс. на макс , теперетурата и бензин.Погледни там като за начало , най лесно е и създава най малко главоболия ...
              П.п Както беше написано по-нагоре най добре да го поглене електричар ...
              三菱帕杰羅
              Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...

Коментар

Не зная за какъв модел на Сузуки става въпрос, но на моя Самурай му смачках резервоара от долу и стрелката показва почти пълен резервоар. След като го напълня до горе, стрелката мръдва още 3-4мм. и аз предполагам, че пробема е в поплавъка, но не смятам да го ремонтирам (от опит знам, че след подобни ремонти после от някъде тече бензин). Така че моят съвет е да провериш резервоара, да не си го ударил някъде.

Поздрави
                Mit einer positiven Einstellung faellt jede Aufgabe im Leben leichter.

Коментар

Така малко информация та свалихме резервоара доколкото бе възможно кабелите си бяха ок.Разкачихме този кабел който отива към сондата и стрелката се отклонява надолу като го закачим пак си отива в старото положение самата сонда не сме я разглобявали че много маркучи трябва да се откачат.И май ще го оставим като се постопли.Според мен нещо вътре в резервоара се е прецакало.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X