Здравейте колеги.Имам следния проблем стрелката на бензина показва на full а в същтото време няма бензин от къде може да идва порблема защото вчера ми изигра номер
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стрелката на full а бензин няма
Свий
X
-
До: Стрелката на full а бензин няма
Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Имам следния проблем стрелката на бензина показва на full а в същтото време няма бензин от къде може да идва порблема защото вчера ми изигра номер
-
По скоро мисли за проблема с жици..... Лоши контакти, изгнила маса, такива неща....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
"Замасен" кабел, най често срещано. Прегледай кабелите, от резервоара към уреда, някъде има лоша връзка или допира до шаси.Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Тамата е в "сузуки" предполагам кола, а не мотор. На Васко (колонел) му беше оксидирала(разбирай изгнила) буксата на "витарата" и не показваше нищо. Ако обаче от вибрациите се е преместила и дава някъде контакт ....тогава си е купон.....ако е с.Лозен (софийско) ми се дотъркалваш от другата страна на СФ, може да се пулим заедно, иначе както каза "Злия" колега
търси електричар.
На въпросати за датчика...той си е в резервоара...а на "витарите" с лампа и тънка ръка внимателно зад задната гума между резервоара и купето може да се бръкне, но само за оглед.....после се сваля0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Разглоби таблото колега , мойта беше замасила там и ми даваше вс. на макс , теперетурата и бензин.Погледни там като за начало , най лесно е и създава най малко главоболия ...
П.п Както беше написано по-нагоре най добре да го поглене електричар ...三菱帕杰羅
Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...
Коментар
-
Не зная за какъв модел на Сузуки става въпрос, но на моя Самурай му смачках резервоара от долу и стрелката показва почти пълен резервоар. След като го напълня до горе, стрелката мръдва още 3-4мм. и аз предполагам, че пробема е в поплавъка, но не смятам да го ремонтирам (от опит знам, че след подобни ремонти после от някъде тече бензин). Така че моят съвет е да провериш резервоара, да не си го ударил някъде.
ПоздравиMit einer positiven Einstellung faellt jede Aufgabe im Leben leichter.
Коментар
-
Така малко информация та свалихме резервоара доколкото бе възможно кабелите си бяха ок.Разкачихме този кабел който отива към сондата и стрелката се отклонява надолу като го закачим пак си отива в старото положение самата сонда не сме я разглобявали че много маркучи трябва да се откачат.И май ще го оставим като се постопли.Според мен нещо вътре в резервоара се е прецакало.Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар