Здравейте колеги имам проблем с релето на чистачките на дълга витара 1.6 16.Не работи паузата на първа степен.Къде се намира релето и от къде да взема друго ако не се ремонтира.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем-релето за чистачките не работи
Свий
X
-
До: Проблем-релето за чистачките не работи
Аз имам същия проблем и още не съм го решил. Бях питал някъде във форума и ми казаха, че се намира в самия ключ в кожуха на волана. Понеже съм обръщал десен волан и ми беше останало това устройство от десния. Опитах се да го разглобя и да видя. Вътре има само прекъсвачи и една черна кутийка, която май е релето - смяната няма да е много трудна - само малко игра с поялника. Но за идеята се пробвах да сглобя цялото устройство и доста се озорих - една камара пластмасови джвъчки, пластинки, пружинки и пр. и така сега чакам да съм сигурен, че тази кутийка е въпросното реле и тогава да разглобявам.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
-
До: Проблем-релето за чистачките не работи
Мерси за консултацията,ще го разглабям и аз ама като се затопли. Ако има колеги от Троян в неделя 01.02.2009г.ще се пробваме да се качим до Хижа Чучул макар че има бая кал.Ако има мераклии да покараме 0888/349363 Тони.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар