Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преден кардан за Самурай 1.3. От какво друго 4х4 става?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Преден кардан за Самурай 1.3. От какво друго 4х4 става?

Колеги имате ли представа предния кардан на Самурай 1.3 освен от същия от каква джипка става?Защото счупих предния и сега трябва да си намеря друг.
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

До: Кардани

До колкото знам с преработка от УАЗ!
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

И аз се замислих дали някой руски нестава но честно казано риски части в джипа!По добре не!

Коментар

Тук пита ли http://www.colorita51.biz
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

колега званни едно телефонче,може да измислим нещо.
          тел.0878908334-ИВО:roll:

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            Тук пита ли http://www.colorita51.biz
            Правил съм кардан там.Полу-добра работа НО..
            Трябва си много голям запас от нерви.Баш майстора ти изслушва изискванията и почва надълго и широко да обяснява как това което искаш не трябва да се прави и т.н.А и голям запас от парички трябва че цените са надкосмически
            Последно редактирано от Yaro; 31-01-09, 00:02.
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

аз правих заден от Уаз и се родих иначе всяко излизане ново каре.и предния е на път и като сдаде тотално и там ще сложа такъв.чисто нов кардан е 80лв.и 60лв за преработката и забравяш

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                И аз се замислих дали някой руски нестава но честно казано риски части в джипа!По добре не!
                Никой руски не става без преработка.Ако си качил ресорите върху мостовете в тях ти е спасението.Аз като теб разсъждавах докато не ми станаха консуматив каретата.Сега си карам безгрижно.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                  Ако си качил ресорите върху мостовете в тях ти е спасението.Аз като теб разсъждавах докато не ми станаха консуматив каретата.Сега си карам безгрижно.
                  Ресорите не ги е качвал върху мостовете. Погледна ли в части и детайли - все ми се струва, че някои продаваше кардан за Самурай ?
                  Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                  Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от mushko1 Преглед на мнение
                    колега званни едно телефонче,може да измислим нещо.
                    Ok.Вторник се връщам в софия и ще дайствам по джипката за да приведе в изправност за разходки!
                    Ресиорите не са качвани в/у моста даже са доста уморени и изправени.
                    На кардане е счупен фланеца който се закрепва към раздатката!.Тоест предната част (дългата) му е здрава.Казвали са ми че повечето кардани се чупят в каретата ама нещо се оказа друго.

derhunter аз лично си прегледах предния мост за да видя от какво се е счупил.Защото за да се счупи нещо си има причина!Дали ще от карането или от някаква друга авария!

Коментар

Ok.Вторник се връщам в софия и ще дайствам по джипката за да приведе в изправност за разходки!
                      Ресиорите не са качвани в/у моста даже са доста уморени и изправени.
                      На кардане е счупен фланеца който се закрепва към раздатката!.Тоест предната част (дългата) му е здрава.Казвали са ми че повечето кардани се чупят в каретата ама нещо се оказа друго.

derhunter аз лично си прегледах предния мост за да видя от какво се е счупил.Защото за да се счупи нещо си има причина!Дали ще от карането или от някаква друга авария!
                      Ако преди това си чупил каре.Ако е няколко пъти пиши го бегал.И сега предполагам че първо е отишло карето ,после и фланчето.Може просто да не си го усетил навреме.

Коментар

До: Преден кардан за Самурай 1.3. От какво друго 4х4 става?

Колега, в София(Горубляне-Авто Фокс-морга)имаше диф+карданите. Иначе както казват става от УАЗ но с преработка.
                        Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
                        Стефан, 0888851800

Коментар

Първоначално публикуван от chefo39 Преглед на мнение
                          Колега, в София(Горубляне-Авто Фокс-морга)имаше диф+карданите. Иначе както казват става от УАЗ но с преработка.
                          Каде е тази автокъща в горубляне?

Коментар

Каде е тази автокъща в горубляне?
                            Асенчо, като завиеш от околовръстното към Горубляне, втората прека в ляво и е навътре накрая. Като попиташ ще ти кажат местните
                            [SIGPIC][/SIGPIC]
                            SJ 413

Коментар

Първоначално публикуван от Sam40 Преглед на мнение
                              Асенчо, като завиеш от околовръстното към Горубляне, втората прека в ляво и е навътре накрая. Като попиташ ще ти кажат местните

Днес говорих с хора от въпросната морга но да ви кажа честно 250лв за кардан който дори незнаят дали за събота и неделя ще намерят няма да дам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X