Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дискови спирачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дискови спирачки

Здравейте ,мога ли да сложа дискови спирачки на задния мост на Самурая ми?Подпалиха ми главата че стават и е правено,ако е правил някой моля за помощ,много благодаря.
    Прикачени файлове

До: Дискови спирачки

Може.Има доста вриянти.Аз,примерно,съм дискове на предния и заден редукторен мост.Не е малка играчката,но е по-добро от заводско...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

На Самурай с добро желание и време всичко е възможно има готови решения зад океана не ето ти две:

при този комплект трябва само да си закупиш предни спирачни апарати,дискове и клапан за регулиране на спирачното усилие ето го и него:

има и така наречения икономичен вариант ето го:

Но при него ще трябва освен всичко друго да си правиш и спирачни маркучи май.
      Чел съм из руските форуми че слагат дискови спирачки от Лада Нива като сами си изработват стойките за спирачните апарати и държачите за дисковете.
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Много благодаря ще помисля за вариантите.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
          На Самурай с добро желание и време всичко е възможно има готови решения зад океана не ето ти две:

при този комплект трябва само да си закупиш предни спирачни апарати,дискове и клапан за регулиране на спирачното усилие ето го и него:

има и така наречения икономичен вариант ето го:

Но при него ще трябва освен всичко друго да си правиш и спирачни маркучи май.
          Чел съм из руските форуми че слагат дискови спирачки от Лада Нива като сами си изработват стойките за спирачните апарати и държачите за дисковете.

колега и аз имам същата диея ,може ли да дадеш линкове? ... виждал ли си цели комплекти с всичко необходимо?

Коментар

Давам http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=57666 ето какво си направих сам и съм много доволен остава да се пробвам да настроя кантара или да си сложа клапан за регулиране на спирачното усилие щото не е особенно приятно спирачките да ти хващат 50/50,свиква се но при екстремнно спиране с голяма скорост се мъчи да занася.
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

а как се прави това да не хваща 50/50 би ли дал малко повече подробности...благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от GDM Преглед на мнение
                а как се прави това да не хваща 50/50 би ли дал малко повече подробности...благодаря
                С ето това:

Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

с този кран
                  Прикачени файлове
                  Лудак

Коментар

а този кран къде се слага ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X