Обява

Свий
Няма добавени обяви.

къса или дълга база ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• къса или дълга база ?

добър ден, искам да попитам каква витара да си зема къса или дълга база. Ще я ползвам за оффроуд (походи в планината, хард разходки и др.)

БлАгОдАрЯ ПрЕдВаРиТеЛнО
    Сузуки Витара 1.6 8V
    Nissan X-trail 2.2DI 2003 Michelin 4x4 215/80/16

Живеем не както искаме, а както можем !

До: къса или дълга база ?

Привет!
    Лично аз съм с къса база, но приятелите ми от Бургас, Добри и Никито са със дълга база и да ти кажа, че по нищо не отстъпват на късите...
    Даже останах изненадан...
    Успех...
    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
    .................................................................................................
    Е. Абу

Коментар

Ако само ти ще возиш само ти си вземи КБ.Но ако ще качваш и деца и т.н. си взимай ДБ. От опит ти го казвам!

Успех!
      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
      LZ1NES

Коментар

Аз бих заложил на дългата база. Късата няма никакъв багажник, ако решиш да сложиш газ и багажника е приключил. Освен това возията на дългата база е по-добра, все пак до планината ще ти се наложи да пътуваш, а до там пътя с ДБ ще е по-приятен.
        Желая успех в избора!
        "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Аз съм за дълго, каквото и да е...крик (хай лифт джак), въже, лопата,брадва и т.н (за оффроуда)......въдица/и (пушка/и), палатка, барбекю (за похода в планината)...... навигатор(ка) за хард разходките....голямото винаги може да го ползваш като малко , а малкото си е малко
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Аз съм с Къса база и лично мен ме устройва. За двама + багаж определено става. Ако ще пътувате повече хора или ти е единствен автомобил - само Дълга база. Успех !
            Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Зависи,ако 80% ще я ползваш за офроуд- къса,но ако имате деца е по добре дълга база,ние сме с къса база,е, място няма, но пък имаме отгоре багажник, ваш е избора, успех

Коментар

много благодаря на всички за съветите, но мисля да си зема къса база, шото винаги ходя на походи с един приятел и семейството му,а той има Мерцедес Г 500 АМГ многоо е голям и луксозен
                Сузуки Витара 1.6 8V

Коментар

Aко ще я караш сам - къста. По-маневрена за в гората и харчи със 250 гр. по-малко бензин. Май предимствата и свършват до тук.
                  Има места, където се окантарва по-трудно от дългата, но има и места, където е обратното. Предимствата на дългата са повечко - можеш да натовариш .. глиган да речем. Лопатата за сняг влиза цялата , евентуално жена и деца с "багаж" можеш също да натовариш на дългата. Вози по-удобно, по-красива е и по-умна . По-добре свири и въобще...
                  Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

По добре вземи дълга,аз съм с къса,качвам жената детето и кучето и за друго място няма.
                    [CENTER][B]Да ме опази [COLOR=Red]Г[COLOR=Black]оспод [/COLOR][/COLOR]от[COLOR=Red] П[COLOR=Black]риятелите[/COLOR] [/COLOR] ми, а от [COLOR=Red]В[/COLOR]раго[/B][B]вете си сам ще се пазя.[/B][/CENTER]

Коментар

Правилно колега-къса.Все пак ще караш офф .

Коментар

Първоначално публикуван от karagiozov Преглед на мнение
                        много благодаря на всички за съветите, но мисля да си зема къса база, шото винаги ходя на походи с един приятел и семейството му,а той има Мерцедес Г 500 АМГ многоо е голям и луксозен
                        Да ти предложа моята Витара, една перфектна къса база с всички необходими опций за офроуд
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

я напиши малко повече за нея
                          Сузуки Витара 1.6 8V

Коментар

Първоначално публикуван от karagiozov Преглед на мнение
                            я напиши малко повече за нея
                            има обява във форума

Коментар

Първоначално публикуван от stoian_qnkov Преглед на мнение
                              има обява във форума
                              Тц, няма обява

Относно Витарата, произведена април 1995. Внос от Италия, няма никъде ръжда, двигател 16 клапана 97 к.с. , пълен ел.пакет + аларма, перфектен мек таван, ръчни хъбове, 5 нови джанти, кобри на по-малко от година. Лебедка Т-макс 8500 с радио управление (до сега не е ползвана, нов акумулатор Бош Силвър 64 амп. Лифт на окачването, боди лифт, фланец на кардана, скоро с нови брони и евентуално шнорхел. CD Kenwood и четири тонколони Herz, всичко в гаранция. Напълно обслужена откъм масла, ремъци, застраховка, преглед (минат преди две седмици), винетка. Цена на всичко 8500 лв. без пазарлък. Има опция да сваля лебедката, дажантите с гумите и да ги приспаднем от цената.
                              Ако още имаш интерес утре може да направя малко снимки.
                              Самата Витара я купих за 5000 лв. преди година. Преди седмица с Добри сметнахме че с всички подобрения до тук е излязла около 11.000 лв.Голямо наливане на пари, подобренията са повече от самата Витара
                              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X