Днес след едни несполучлив опит за изпреварване при които ме засекоха и бях принуден да избирам или да се блъсна в Лада Нива или да се подпра в една стена успях да счупя ляв хъб.Тъй като той отнесе целия удар и по самата кола нищо друго няма дори одраскано хъба се пръсна сега нямам предно въпроса ми е има ли начин да включа 4х4 при сегашното му състояние ако има кажете как другото е дали се намират части за тоя хъб или да търся нов ако някои има един хъб втора ръка за Самурай бих го купилМога ли да карам така без да загубя нещо което д ами причини щета защото ми се налага да излизам извън Копривщица и няма как да спра колата от движение тия дни.За да видите за какво говоря слагам снимки на щетата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем:Счупен хъб!
Свий
X
-
До: Проблем:Счупен хъб!
Капачката ти е заминала,иначе карантиите са ти здрави,на пръв поглед изглежа аналогичен като на витара,ако е така мисля че имам подарък за теб една капачка но трябва да видим дали ще ти свърши работа.LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Първоначално публикуван от belata Преглед на мнениеКапачката ти е заминала,иначе карантиите са ти здрави,на пръв поглед изглежа аналогичен като на витара,ако е така мисля че имам подарък за теб една капачка но трябва да видим дали ще ти свърши работа.Последно редактирано от Дявол Коледа; 24-01-09, 20:43.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Първоначално публикуван от крем карамел Преглед на мнениекак го счупи?ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitko y260 Преглед на мнениеДаи адрес да ти изпрата по куриер,ако ти вьрши работаDJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Току що се разбрахме с колегата mitko y260 на него са му останали реално само телата с капачките и пружините те са различни на вид от моите но ще се опитам да ги комбинирам с моята карантия дано стане така като гледам всички хъбове са на един принцип.Последно редактирано от Дявол Коледа; 24-01-09, 23:13.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
Коментар
-
Все едно гледам на фронтерата,това по голямото е самият хъб през отвора минава полуоската,на нея(полуоската) има канал за ограничителната шайба да не играе напред-назад,пружината стои в самата капачка(която си счупил) и натиска другото зъбно колело когато ти включиш на 4х2 или 4х4,следователно голямото зъбно колело заключва гумата към хъба,и тя пречи(пружината) да се върне назад и да изключват,провери самият хъб за аксиални и радиални луфтове,ако има си вземи фосфорен бронз и си го направи с нови шаиби,но само ако има такива луфтове
Поздрави
Коментар
-
Не можах да я открия тая пущина,спомням си че дадох на Боката един здрав хъб,но не си спомням дали и капачката на втория не съм я дал,ще ровя пак дано я намеряLZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар