Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Витара къса база от Славин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Повдигане на Витара къса база от Славин

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
    Имам пластмасови вежди и не искам да ги махам.
    Ами въпрос на приоритети - да махна ли пластмасата или да правя експерименти с геометрията и живота на експериментаторите ....
    Ако няма експерименти, няма и напредък, така, че действай. Единият вариант е с флекса и електрожена, другият с тетрадката ... и смяташ, после леко въртиш и пипваш там, където трябва ... третият вариант е да продължиш да мислиш .. и да свикнеш.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
      Ами въпрос на приоритети - да махна ли пластмасата или да правя експерименти с геометрията и живота на експериментаторите ....
      Ако няма експерименти, няма и напредък, така, че действай. Единият вариант е с флекса и електрожена, другият с тетрадката ... и смяташ, после леко въртиш и пипваш там, където трябва ... третият вариант е да продължиш да мислиш .. и да свикнеш.
      Ще помисля още малко и ще видим, другия вариант е да преместя купето
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от крем карамел Преглед на мнение
        Колега ако намериш такива пружини, и след като ги сложиш всичко да е наред като при оригиналните всички които карат витара ще са ти вечно признателни. От оригиналните по-добри за тази цел няма.
        Срещах из форума за фирма която прави пружини по поръчка. Ще се разтърся и дано я намеря. Не, че имам нещо против подлошките.
        GSM 0877 08 99 19
        Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
          Срещах из форума за фирма която прави пружини по поръчка. Ще се разтърся и дано я намеря. Не, че имам нещо против подлошките.
          www.springsbg.com
          www.prugini.com

Има и други, но за тези знам, че работят с достатъчно дебел материал.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

И от толкова Витари никоя ли не си е сложила такива поръчкови. Напът съм и аз да си взема Витара и затова събирам информация. Може пък и да съм първия. Лошо няма. Не мисля, че са чак толкова скъпи.
            Последно редактирано от barzashki; 13-10-09, 22:26.
            GSM 0877 08 99 19
            Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
              И от толкова Витари никоя ли не си е сложила такива поръчкови. Напът съм и аз да си взема Витара и затова събирам информация. Може пък и да съм първия. Лошо няма. Не мисля, че са чак толкова скъпи.
              С такива пружини е Боко от СЗ, правил ги е в завода за пружини в Крън. Аз също ще пробвам такъв вариянт, но това съм го коментирал в 212 пост.
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                С такива пружини е Боко от СЗ, правил ги е в завода за пружини в Крън. Аз също ще пробвам такъв вариянт, но това съм го коментирал в 212 пост.
                Брат ми си направи пружините за форда там в с. Крън и излязоха много сполучливи. Вече 4 години кара с тях. Само задните смени. Много тормоз видяха, но за сега са добре.

Коментар

Аз имам оригинални пружини на ОЛД МАН ЕМУ както и много други изтински неща за лифт на Витара в момента са свалени.Ако иска някои колега отСтара Загора да ми се обади ще му ги дам да ги снима да им взема размерите и да ка4и информацията в форума.
                  много разбирам !!!

Коментар

Първоначално публикуван от МАГАРЕТО Преглед на мнение
                    Аз имам оригинални пружини на ОЛД МАН ЕМУ както и много други изтински неща за лифт на Витара в момента са свалени.Ако иска някои колега отСтара Загора да ми се обади ще му ги дам да ги снима да им взема размерите и да ка4и информацията в форума.
                    Това е много добра идея. За лифт с каква височина са?
                    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Планки за сваляне на диферинциала имаш ли?
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Това е много добра идея. За лифт с каква височина са?
                        Обадими се на 0989 411544 ще ти кажа каде да доиде6 да мери6 снима6 и така на татак като гледам си от Стара Загора
                        много разбирам !!!

Коментар

Незнам дали не е по-добре да занесете пружината в Крън ,че характеристиките на материала трудно ще ги премерите .
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                            Незнам дали не е по-добре да занесете пружината в Крън ,че характеристиките на материала трудно ще ги премерите .
                            Не се обзалагай за това
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

ако може да споменеш спуска ли предния диф надолу и ако не си няма ли да го правиш няма ли да се промени ъгала на каретата да ги труши като лудо

Коментар

Някой сменял ли е шарнири?
                                Оказа се, че тези, които съм купил са с изнесен ябълковиден болт навън с 5мм в плюс. Това ми разкрачи колата и сега трябва да ги връщам в магазина. Това обаче ме навежда на мисълта, че ако имах такива, когато правих лифта нямаше да се налага да разпробивам горния отвор на амортисьора за да оправя вертикалните ъгли.
                                Ако не те затруднява, и си спомняш, разбира се, кажи колко струваха тези шарнири, и имат ли някакво по-специално обозначение. Да знам за какви да питам в магазина. Че не ми се свалят наново амортисьори, а и разпробиването и пиленето не ми харесват като вариант. Е, ако няма такива шарнири, или са скъпи, ща не ща ще пиля.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X