Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с недостиг на мощност

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с недостиг на мощност

здравейте колеги от година близо притежавам sj413-1,3карборатор 90г,имам следния вапрос кам вас,с31ци бф сам и започна дане ми достига мощност както се досещате,какво да сменям двигател1,6-16витара/кит рк4.16;1кит диф5,83,1, изчел сам почти всичко интересува ме някой който го е изпробвал да сподели плюсове и миноси кой е най удачния вариант,предварително ви благодаря,413ката се използва тежки разходки,

До: проблем с недостиг на мощност

Първоначално публикуван от cisko Преглед на мнение
    здравейте колеги от година близо притежавам sj413-1,3карборатор 90г,имам следния вапрос кам вас,с31ци бф сам и започна дане ми достига мощност както се досещате,какво да сменям двигател1,6-16витара/кит рк4.16;1кит диф5,83,1, изчел сам почти всичко интересува ме някой който го е изпробвал да сподели плюсове и миноси кой е най удачния вариант,предварително ви благодаря,413ката се използва тежки разходки,
    Лично аз бих ти препоръчал да сложиш двигател от Витара G16A, моноинжекцията е към 86 кончета, ще са ти достатъчни за лекия Самурай.Потърси назад бях пуснал тема с подробно описание как се прави подмяната на двигателя със снимков материал.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

разглеждал сам я,мерси колега

Коментар

Първоначално публикуван от cisko Преглед на мнение
        разглеждал сам я,мерси колега
        Колега чувал съм че на самураите ,
        им слагат двигател от Suzuky суфт 115 к.с
        не знам точно кой модел се води,
        но ставали големи бегачки .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X