Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автоматика се развали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автоматика се развали

Голям проблем, днес автоматика на Сайдкика даде фира. Вече е в бокса за ремонт и утре ще видим цифром и словом за какво иде реч. Мина ми през акъла да слагам механични скорости, но цената и времето за което може да стане ме отказа. Не, че ремонта на автомата ще излезе по-евтино ама........ поне ще стане по-бързо. Някой правил ли е ремонт на неговия автомат? Става въпрос за 3-те скорости. Имам чувството, че колкото повече я правя и я притягам, толкова повече се чупи. Трябваше в понеделник да й привим боди лифт с Иван Попов и сега това, но всяко зло за добро са казали хората.

До: Автоматика се развали

Първоначално публикуван от batboby Преглед на мнение
    Голям проблем, днес автоматика на Сайдкика даде фира. Вече е в бокса за ремонт и утре ще видим цифром и словом за какво иде реч. Мина ми през акъла да слагам механични скорости, но цената и времето за което може да стане ме отказа. Не, че ремонта на автомата ще излезе по-евтино ама........ поне ще стане по-бързо. Някой правил ли е ремонт на неговия автомат? Става въпрос за 3-те скорости. Имам чувството, че колкото повече я правя и я притягам, толкова повече се чупи. Трябваше в понеделник да й привим боди лифт с Иван Попов и сега това, но всяко зло за добро са казали хората.
    Дай подробно какво му се случи. По руските форуми този автоматик 3 скоростния му се носи славата на "безсмъртен"
    NISSAN TERRANO II , 2.4 i,къса база,BF Goodrich Winter slalom, 235/75/15

Коментар

Първоначално публикуван от batboby Преглед на мнение
      Боби, има една доста "отъркаляна" Витара автоматик в Приморско и се продава на части.Обади се на човека и я спазари за 250-300 лв. кажи му че толкова даваш и това е, мисля че ще се съгласи
      0876 083419 - Начо
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
        Боби, има една доста "отъркаляна" Витара автоматик в Приморско и се продава на части.Обади се на човека и я спазари за 250-300 лв. кажи му че толкова даваш и това е, мисля че ще се съгласи
        0876 083419 - Начо
        Благодаря ти много. Чудя се какво да правя, но май по-добре да я отремонтирам. Поне ще знам, че няма повече да ми създава ядове. Но ще звънна да попитам и за тази. Мерси още веднъж.

Коментар

Както бях казал: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...51&postcount=7
          Според мен е по-добре да намериш здрав автомат, но като се отвори твоя ще ти кажат какво е вътре.

Коментар

И аз имам 1 кутия АВТОМАТИК.
            Имаше едни концепции за самурай 1,6 автомат ама си останаха ... концепции.
            Продавам я на цената на 5 степенна ръчна ск. кутия за самурай.
            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

След крайна цена 1000лв. за труд и части всичко в автоматика е ново и Витарката пак се движи. Оказа се, че просто годинките и километрите са си казали своето. Всички гумички бяха станали на кокал, изтъркани дискове и т.н. Търся си жило за кикдауна а някой има да се разбира ме.
              Последно редактирано от batboby; 18-01-09, 19:39.

Коментар

0876 083419 - Начо
                Зравей Ванка аз карам черната витара във Приморско .
                Интересува ме дали този двигател на Начко 1.6 16 ще
                пасне на 1.6-моно инджексия автоматик 3 скорости

Коментар

Първоначално публикуван от dinko pr Преглед на мнение
                  Зравей Ванка аз карам черната витара във Приморско .
                  Интересува ме дали този двигател на Начко 1.6 16 ще
                  пасне на 1.6-моно инджексия автоматик 3 скорости
                  Здр Динко, двигателя пасва но той е свалил главата и я сложил на друга Витара.Освен двигателя, трябва да вземеш помпата в резервоара, въздушния филтър с МАП сензора и още дреболийки.Ако главата беше там си заслужаваше интервенцията ама така...малко се обезмислят нещата.
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Здр Динко, двигателя пасва но той е свалил главата и я сложил на друга Витара.Освен двигателя, трябва да вземеш помпата в резервоара, въздушния филтър с МАП сензора и още дреболийки.Ако главата беше там си заслужаваше интервенцията ама така...малко се обезмислят нещата.
                    Жалко ще търсим друг.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X