Голям проблем, днес автоматика на Сайдкика даде фира. Вече е в бокса за ремонт и утре ще видим цифром и словом за какво иде реч. Мина ми през акъла да слагам механични скорости, но цената и времето за което може да стане ме отказа. Не, че ремонта на автомата ще излезе по-евтино ама........ поне ще стане по-бързо. Някой правил ли е ремонт на неговия автомат? Става въпрос за 3-те скорости. Имам чувството, че колкото повече я правя и я притягам, толкова повече се чупи. Трябваше в понеделник да й привим боди лифт с Иван Попов и сега това, но всяко зло за добро са казали хората.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Автоматика се развали
Свий
X
-
До: Автоматика се развали
Първоначално публикуван от batboby Преглед на мнениеГолям проблем, днес автоматика на Сайдкика даде фира. Вече е в бокса за ремонт и утре ще видим цифром и словом за какво иде реч. Мина ми през акъла да слагам механични скорости, но цената и времето за което може да стане ме отказа. Не, че ремонта на автомата ще излезе по-евтино ама........ поне ще стане по-бързо. Някой правил ли е ремонт на неговия автомат? Става въпрос за 3-те скорости. Имам чувството, че колкото повече я правя и я притягам, толкова повече се чупи. Трябваше в понеделник да й привим боди лифт с Иван Попов и сега това, но всяко зло за добро са казали хората.NISSAN TERRANO II , 2.4 i,къса база,BF Goodrich Winter slalom, 235/75/15
-
Първоначално публикуван от batboby Преглед на мнениеГолям проблем, днес автоматика на Сайдкика даде фира. Вече е в бокса за ремонт и утре ще видим цифром и словом за какво иде реч. Мина ми през акъла да слагам механични скорости, но цената и времето за което може да стане ме отказа. Не, че ремонта на автомата ще излезе по-евтино ама........ поне ще стане по-бързо. Някой правил ли е ремонт на неговия автомат? Става въпрос за 3-те скорости. Имам чувството, че колкото повече я правя и я притягам, толкова повече се чупи. Трябваше в понеделник да й привим боди лифт с Иван Попов и сега това, но всяко зло за добро са казали хората.
0876 083419 - НачоDJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнениеБоби, има една доста "отъркаляна" Витара автоматик в Приморско и се продава на части.Обади се на човека и я спазари за 250-300 лв. кажи му че толкова даваш и това е, мисля че ще се съгласи
0876 083419 - Начо
Коментар
-
Както бях казал: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...51&postcount=7
Според мен е по-добре да намериш здрав автомат, но като се отвори твоя ще ти кажат какво е вътре.
Коментар
-
И аз имам 1 кутия АВТОМАТИК.
Имаше едни концепции за самурай 1,6 автомат ама си останаха ... концепции.
Продавам я на цената на 5 степенна ръчна ск. кутия за самурай.Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
-
След крайна цена 1000лв. за труд и части всичко в автоматика е ново и Витарката пак се движи. Оказа се, че просто годинките и километрите са си казали своето. Всички гумички бяха станали на кокал, изтъркани дискове и т.н. Търся си жило за кикдауна а някой има да се разбира ме.Последно редактирано от batboby; 18-01-09, 19:39.
Коментар
-
Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнениеБоби, има една доста "отъркаляна" Витара автоматик в Приморско и се продава на части.Обади се на човека и я спазари за 250-300 лв. кажи му че толкова даваш и това е, мисля че ще се съгласи
0876 083419 - Начо
Интересува ме дали този двигател на Начко 1.6 16 ще
пасне на 1.6-моно инджексия автоматик 3 скорости
Коментар
-
Първоначално публикуван от dinko pr Преглед на мнениеЗравей Ванка аз карам черната витара във Приморско .
Интересува ме дали този двигател на Начко 1.6 16 ще
пасне на 1.6-моно инджексия автоматик 3 скоростиDJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнениеЗдр Динко, двигателя пасва но той е свалил главата и я сложил на друга Витара.Освен двигателя, трябва да вземеш помпата в резервоара, въздушния филтър с МАП сензора и още дреболийки.Ако главата беше там си заслужаваше интервенцията ама така...малко се обезмислят нещата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар