Здравейте на офф феновете. От Пловдив съм и витарката ми е 3-тото Сузуки, което имам. Доволен съм. Това прави ли ме фен на Сузуки? Хахахахаха.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
нов съм
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: нов съм
Първоначално публикуван от lorencox Преглед на мнениездравеите на офф феновете.от пловдив съм и витарката ми е 3 тото сузуки което имам.доволен съм.това прави ли ме фен на сузуки?хахахахаха
-
Първоначално публикуван от lorencox Преглед на мнениездравеите на офф феновете.от пловдив съм и витарката ми е 3 тото сузуки което имам.доволен съм.това прави ли ме фен на сузуки?хахахахаха
Хохохохохо
Коментар
-
Първоначално публикуван от lorencox Преглед на мнениеЗдравейте на офф феновете. От Пловдив съм и витарката ми е 3-тото Сузуки, което имам. Доволен съм. Това прави ли ме фен на Сузуки? Хахахахаха.
Бравос...и аповете редовно, че виждаш ли кво става...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Закъсняваш друже,от кога те чакаме,тука сме само върли феновеLZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Ами щом ти е 3-тото Сузуки значи влизаш в категорията на загорелите фенове. То така както върви май и на мен ще ми се отвори парашута за още едно Сузи, но този път Витара. За тези, който не знаят карам Sidekick '89г. автоматик и съм страхотно очарован от способностите й включително и на средно тежък пресечен терен Убедих се, че и автоматиците не били лоши
Поздрави !Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.
0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
/e-mail: nikolaynkl@gmail.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнениеАми щом ти е 3-тото Сузуки значи влизаш в категорията на загорелите фенове. То така както върви май и на мен ще ми се отвори парашута за още едно Сузи, но този път Витара. За тези, който не знаят карам Sidekick '89г. автоматик и съм страхотно очарован от способностите й включително и на средно тежък пресечен терен Убедих се, че и автоматиците не били лоши
Поздрави !
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеМи то същото бре
Но така като се замисля май си прав . Съжалявам за флуудванетоСузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.
0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
/e-mail: nikolaynkl@gmail.com/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар