Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремък

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремък

Колеги моля да споделите някаква марка за ремъци защото днес след бърз оглед защо алтернатора не ми е зареждал без да искаме с Борчев видяхме че ремъка на алтернатора е разтегнат.Това ми е 4-ти ремък за 6 месеца!Все от различни магазини по каталог,по рама и по какви ли не таблици.
    Моля да кажете магазин от който да си купя веднъж ремък и да спра да имам проблеми с тоя Ток!
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

До: Ремък

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
    Това ми е 4-ти ремък за 6 месеца
    ....За марка не мога да ти помогна и аз вземам от първия магазин подходящия по размер.....амъъъ дали не ги пренатягаш при слагането? Не мога да ти го обясня в писмен вид щот` се научава по усет и за различни по дължина и ширина ремъци е различно, но ремъка трябва да има малко коремче (хлабина) като го натиснеш, а не да е твърд от опъване.
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Асенчо, пробва ли от Миркат?
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

пробва от бош от вчера още...сутринта го палнахме благополучно и проблемите с тоците изчезнаха
        Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Сефте чувам за подобен проблем,явно има още кво да се учи,при мене свиреше и след максимално обтягане ама си зареждаше нормално,да няма проблем с лагерите на алтернатора?
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X