Баща ми има гранд витара 2006 година.Копчето което е за бързи бавни има четири положения те са 4н , 4х лок .и 4л лок и свобода всичко ми е ясно само не знам това лок каво означава блокаж ли има и ако има на кои колела тя маи е с независимо окачване на четерте колела .И да ми кажете 4н лок може ли да се кара по асвалт и в краина сметка тва лок блокаж ли е или не и на кои гуми .Благодаря много за обърнатото ми внимание и за старанието да ми разберете за какво пиша защото се изразих малко неясно
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Grand vitara
Свий
X
-
До: Grand vitara
Лок би трябвало да е заключване на средния дифференциал, в съотношение 50/50 между предния и задния мост. Не се препоръчва да се кара при заключен средния диф по СУХИ И ТВЪРДИ настилки. Демек на сух асфалт - забрави. На хлъзгави настилки с повишено внимание, защото се влошава управляемоста.
ПС. За да станат по разбираеми постове ти, ползвай заглавни букви и препинателни знаци. Успех и весели празници.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
Колегата е прав. Най-добре ако караш жипката на баща ти на 4 лок най-добре го направи в гората сред "мучурищата" и камъните. Мисля, че там най-добре ще се чувства. Успех и Весели ПразнициСузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.
0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
/e-mail: nikolaynkl@gmail.com/
Коментар
-
Същата само без ролбара .Според теб как е спрравя ли се спроходимоста сравнине с др коли от тоя клас .Баща ми като я земаще се двуоме между нея и рав4 мисля че взе правилният избор вие на какво мнение сте.Прати снимки teoteodor@abv.bg Да уточня даже е същия цвят
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар