Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем при каране на заден ход

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем при каране на заден ход

Здравейте карам Самураи 1.3 карбуратор 88г. Направи ми впечатление като върна на заден ход с включено 4х4 се чува едно чукане кажете нормално ли е? Помогнете

До: проблем при каране на заден ход

Първоначално публикуван от senii
    Здравейте карам Самураи 1.3 карбуратор 88г. Направи ми впечатление като върна на заден ход с включено 4х4 се чува едно чукане кажете нормално ли е? Помогнете
    Нормално чукане няма.
    Вземи кажи веднъж ли чука,от коя част на автомобила,с ръчни или автоматични хъбове е?
    И четирите ли гуми са един размер?
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

да с 4 нови и еднакви гуми е някаде отзад чука на задния мост според мен.Чука равномерно това ми направи впечатление,каретата са здрави. Незная какво е помогнете

Коментар

Според мене е карето на кардана,друга по малко вероятна причина не достатъчно масло в задния диф
        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Ами да ти кажа има и един варянт които ми се случвал на мен!Такова чукане ми идваше от накладка!Просто пружината се беше отхлабила и назад ми чукаше!Дано да е нещо подобно и при теб!Успех
          Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
          LZ1NES

Коментар

мерси ще проверя и ще пиша весело посрещане на празниците

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X