Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара 89 набор-вапрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара 89 набор-вапрос

Понеже съм решил да си взимам витара ,къса база и съм харесал една, която е 1.6к. внос от Австриа със сервизни документи и (ушким) сичко и е наред !Обаче много ме притиснява това 4е е 89г. не за друго а ми защото незнам дали ще успея да намеря части за някои друг ремонт ако се наложи! Искам да попитам вас,ветераните в експлатацията на такива джипки,какво мислите по вапроса с частите?!??
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 21-12-08, 08:51. Причина: Шрифт
    [CENTER][B]Сузуки Самирай 1.3 1988г. -Влюбих се от прав поглед. :p

[COLOR=Red][I]БЕНЗИН И ГУМИ ,БЯХА ПОСЛЕДНИТЕ МУ ДУМИ ![/I][/COLOR]
    [/B][/CENTER]

До: Витара 89 набор-вапрос

Части,сигурно ще се намерят.Аз имам Даихатсу,произведено 82-ра,модела му вече отдавна е история,пък се намира това онова за него .При тази,която си харесал е по-важно да се убедиш че шасито не е изгнило.Автомобилите внесени от Австрия имат проблеми с ръждата (има и изключения,разбира се).
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

И мойта е същия набор и до сега не съм инал проблем с намирането на чисти когато ми се е налагало
      Мислих,Мислих и на Края го измислих - Не Може така,Треа нещо да се Измисли

Коментар

Първоначално публикуван от Dormikym Преглед на мнение
        Понеже съм решил да си взимам витара ,къса база и съм харесал една, която е 1.6к. внос от Австриа със сервизни документи и (ушким) сичко и е наред !Обаче много ме притиснява това 4е е 89г. не за друго а ми защото незнам дали ще успея да намеря части за някои друг ремонт ако се наложи! Искам да попитам вас,ветераните в експлатацията на такива джипки,какво мислите по вапроса с частите?!??
        Витарата от 89 до 96 няма золеми разлики.Не е проблем да вземеш части от малко по-нова.Двигателя карбуратор ли е ? В толкова добро състояние ли е, че си се спрял на нея? Или финансите не стигат ?
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
          Витарата от 89 до 96 няма золеми разлики.Не е проблем да вземеш части от малко по-нова.Двигателя карбуратор ли е ? В толкова добро състояние ли е, че си се спрял на нея? Или финансите не стигат ?

Да си кажа честно и финансите се ограничени но тази е оникална. Няма никакви ръжди (с малки изклучения) дори не е удряна ,поне не сериозно!

Общо взаето сам приготвил 3000 ,които могат да станат 3500 и просто незнам какво да правя ! Приятели ми казват да исчакам с идеята че ще поевтинеят! Двоъмясе

[/B][/CENTER]

Коментар

Хахаха няма такъв краснопис
            Дай малко снимки да я видим ?
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Dormikym Преглед на мнение
              Аз имам Витара от '89 година къса база. Части се намират без проблем стига да знаеш къде да търсиш. Аз доста преди да си я купя ( не знам по каква причина си бях заплюл тази от 89-та ) ходих и разпитвах къде какво предлагат за този автомобил. Така че не се притеснявай, купувай си я и ако имаш проблеми - питай ще помагаме кой както може Успехи!
              Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
              /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Взимаи я без да се замисляш,те тва е Витара,части море, па се и не чупи лесно,за гниенето ясно че гние доста
                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Много ви благодаря за отзихчивоста . А за снимките незнам как става!

[/B][/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X