Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дядо Коледа ми донесе Самурай :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дядо Коледа ми донесе Самурай

Великолепен Самурай! Честито и със здраве да го караш!

Коментар

Честита Коледа
      Честита количка да ти служи преданно!!!

Коментар

Честито, колега повече КАЛ и по малко КАТ
        Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
        feikot@abv.bg
        Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
          Почти като шейната на Дядо Коледа

А дрифтове прави ли!Или по скоро не стъпва!
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

След направената разходка в събота, първите ми впечатления са:
            Кобрите НЕ стават за сняг и може би един блокаж отзад, ще му се отрази много добре Иначе съм сравнително доволен от представянето на Самурая
            Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
            Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

След направената разходка в събота, първите ми впечатления са:
              Кобрите НЕ стават за сняг и може би един блокаж отзад, ще му се отрази много добре Иначе съм сравнително доволен от представянето на Самурая
              Сложи първо блокаж или LSD, па ше си говориме за гуми после.

Просто си лекичък, и не могат да копаят като на по-тежък джип. Трасето хич не беше леко. А и на какво налягане ти бяха гумите? Щото мойте бяха на 2 атмосфери.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Сложи първо блокаж или LSD, па ше си говориме за гуми после.

Просто си лекичък, и не могат да копаят като на по-тежък джип. Трасето хич не беше леко. А и на какво налягане ти бяха гумите? Щото мойте бяха на 2 атмосфери.
                Ами аз ги карам на 1,5! Иначе се оглеждам и обмислям за блокаж.

Коментар

Ами аз ги карам на 1,5! Иначе се оглеждам и обмислям за блокаж.
                  1.5 на 31-ци, при двойто тегло, е все едно 2.0 на 29-ки при мойто тегло.

Колкото е по-голяма (широка) гумата, толкова по-малко налягане и трябва за да държи джипката. Ако джипката е лека - още по-малко.

Пробвай ги на 1.0-1.2. Ще има разлика. Мойте ги карах твърди, защото едната леко изпускаше покрай борда, а не ми се занимаваше да ги помпам и изпускам. от 2.2 беше паднала на 1.8 след края на разходката.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

1.5 на 31-ци, при двойто тегло, е все едно 2.0 на 29-ки при мойто тегло.

Колкото е по-голяма (широка) гумата, толкова по-малко налягане и трябва за да държи джипката. Ако джипката е лека - още по-малко.

Пробвай ги на 1.0-1.2. Ще има разлика. Мойте ги карах твърди, защото едната леко изпускаше покрай борда, а не ми се занимаваше да ги помпам и изпускам. от 2.2 беше паднала на 1.8 след края на разходката.
                    Спарки ти майтап ли си правиш? 1.2 за тези доколкото виждам Кобри,в комбинация Самурай и сняг,си е твърдо.Аз в момента за да катеря съм на 0.5.Вярно че не съм с Кобри в момента ,но съм карал и такива.Да сваля смело налягането.Е има риск и от разбортиране та без компресор не е долре да прави експерименти.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Витарата си я карам в момента на 1 от пред и 0.8 от зад... с кобри 255х75 Р15. И пак е твърдо! Бях ги спускал на големия сняг като заваля на око, едната задна я спуснах на 0.2 и гумата си изглеждаше както и в момента на 0.8. Кобрата много спускане и е майката. Особено с джипки до 1 тон.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                        Спарки ти майтап ли си правиш? 1.2 за тези доколкото виждам Кобри,в комбинация Самурай и сняг,си е твърдо.Аз в момента за да катеря съм на 0.5.Вярно че не съм с Кобри в момента ,но съм карал и такива.Да сваля смело налягането.Е има риск и от разбортиране та без компресор не е долре да прави експерименти.
                        Е та тя мойта и на 2 атмосфери катери. Кво излиза, че ако ги спусна на 1.0, хептем няма да имам проблем ли?

Ще взема да пробвам. Ама първо трябва да ида на гумаджия, че едната изпуска по борда - между джантата и гумата.

Коментар

Е та тя мойта и на 2 атмосфери катери. Кво излиза, че ако ги спусна на 1.0, хептем няма да имам проблем ли?

Ще взема да пробвам. Ама първо трябва да ида на гумаджия, че едната изпуска по борда - между джантата и гумата.
                          Пробвай,ще се учудиш.
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Аз се чудя защо съм като по джанти кобрите ги карам на 3.2 атмосвери 205/15.Ще пробвам да ги спадна на 1 или на 0.8 ат.

Коментар

Първоначално публикуван от senii Преглед на мнение
                              Аз се чудя защо съм като по джанти кобрите ги карам на 3.2 атмосвери 205/15.
                              Лошо, сений, ЛОШО
                              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                              0888 315 794
                              LZ1UPI
                              A1 (Rh+)

Коментар

Гумите и аз ще ги пробвам на около 1 атм.
                                Колеги, махнах оригиналната задна броня и сложих "тръба", дайте идея какви стопове, габарити и мигачи да сложа (тези от снимката са временни). Искам да ги монтирам от двете страни на задната врата, но немога да намеря такива с подходящи размери и форма. Ако пък имате друга идея - споделете я . Благодаря предварително!
                                Поздрави!
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X