Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Опрях до перката на радиатора и предните амортесйори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Опрях до перката на радиатора и предните амортесйори

Здравейте колеги !Проблема е че перката на радиатора се задвижва ведна след паленето на двигателя и неможе да се вдине необходимата работна температура на мотора . Държи го постоянно хладен -стрелката на тоблото все седи на 10 чеса ! Зимата хич не е приятно ! Чувал съм че тези перки ги рециклирали някак си но каде и как ако някои знае нека да помогне !Дали е хубаво да се търси нещо втора ръка и как да се пробва ако се намери ?Става дума за витара къса база 95 г а аз съм от Пловдив.Смених термостата с нов но това не помогна !Искам да питам и за предните амортесйори -за смяна са - да търся нещо определено , някаква марка или каквото има в магазина за този модел витари ? Ще бъда благодарен на всички които се отзовът !
    Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
    костeнурков спринт.... и в гората !!!!

До: Опрях до перката на радиатора и предните амортесйори

Перката върти ли се свободно на ръка, когато двигателя не работи? На работещ студен двигател опитвал ли си да я спреш с някакъв мек, примерно гумен предмет?
    Не съм чул за качествено рециклиране на виско.
    При мен нещата с парното се оправиха след смяна на термостат, промивка и нов антифриз.
    Прочети и тази тема:
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=23947
    Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от karata_z Преглед на мнение
      Здравейте колеги !Проблема е че перката на радиатора се задвижва ведна след паленето на двигателя и неможе да се вдине необходимата работна температура на мотора . Държи го постоянно хладен -стрелката на тоблото все седи на 10 чеса !
      До колкото разбрах, проблема ти е, че колата работи като всяка витара. По-добре почети малко из форума - има доста изписано по темата.
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

колега,като стигне 10 часа стрелката -парното как е? щот според мен колата ти работи като нормална витара..виж ако няма парно,кат хората -имаш проблем...ако има такъв звънкай да помагаме,и аз съм от Пловдив
        куче или вълк?
        в клетка ,или свободен?
        въпрос на личен избор.
        Вихрен Илиев
        0888249888
        blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
        Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от navar Преглед на мнение
          колега,като стигне 10 часа стрелката -парното как е? щот според мен колата ти работи като нормална витара..виж ако няма парно,кат хората -имаш проблем...ако има такъв звънкай да помагаме,и аз съм от Пловдив
          Споко за стрелката и моята Витара показва 10-11 часа и си е съвсем наред
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

На моята Витарка винаги стрелката на температурата като отиде на средата и не мърда оттам при всякакви условия.Мисля,че това е нормално
            На снимката е на газ
            Прикачени файлове
            Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
              На моята Витарка винаги стрелката на температурата като отиде на средата и не мърда оттам при всякакви условия.Мисля,че това е нормално
              На снимката е на газ
              Никман, ти си с другото табло - при теб и случая и уредите са други
              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X