До: Вече е в бокса - климатик+лебедка
Едва ли може да намериш по подходящ материал от неръждавката тя има мнго голяма механична якост и е страшно жилав матерял малко трудно се обработва и е доста скъпа и не на посредно място не ръждясва ,защо не помислиш за полиране ще стане много готино . Да боядисаш неръждавеика е все едно да си направиш стенине на хола от мрамор и да ги намажеш с латекс.
Едва ли може да намериш по подходящ материал от неръждавката тя има мнго голяма механична якост и е страшно жилав матерял малко трудно се обработва и е доста скъпа и не на посредно място не ръждясва ,защо не помислиш за полиране ще стане много готино . Да боядисаш неръждавеика е все едно да си направиш стенине на хола от мрамор и да ги намажеш с латекс.

, много е студено, но при вас сигурно е по-зле. Не ми се е пукала никаква тръбичка, дано и на теб не ти създава проблеми. Аз от железа много разбирам, но на тоците съм доста бос, затова и след като монтирах всичко механично се обърнах към сервиз. Там ми постави две релета, предпазител и се закачи някъде по схемата на колата, но май нямаше директно букса да мушне и да приключи. Мисля, че читаво го подвърза защото се държи като оригинално монтиран климатик. Бях му занесъл всякакви схеми, но се оказа, че за моя модел отговаряла само една и ти я прилагам. Той работи по нея, дано ти помогне и на теб.
Коментар