Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идея при забравяне на фарове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Идея при забравяне на фарове

Колега сложи си зумерчето и си реши проблема! Карам от една година така самурая и си реших проблема.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    SJ 413

Коментар

Или с реленце към фаровете.+ на реленцето през контакт,така няма начин да си забравиш фаровете.Моята има оригинално зумер и се намира някаде над касетофона-да не би да имаш някой забравен кабел при обръщането на волана?
      Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
        Или с реленце към фаровете.+ на реленцето през контакт,така няма начин да си забравиш фаровете.Моята има оригинално зумер и се намира някаде над касетофона-да не би да имаш някой забравен кабел при обръщането на волана?
        И това е въможно, че и при отваряне на вратата не ми светва плафона, но не ми се сваля пак таблото. Тя днес влиза в бокса за лебедка и климатик, но Иван Попов каза, че вътрешното тяло на климатика може да се сложи само като се свали жабката. Ако се наложи да свалям табло ще търся. Ето го и зумерчето - все ще му намеря място.
        Прикачени файлове
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Понеже в началото на темата попитах и за чистачките на първа степен видях по схемите, че има реле за управление на степение, но някой може ли да ми каже къде се намира по колата, че да не ровя като пате в калчища.

Коментар

На моя Самурай имах два зумера, за коланите и за......като вдигне 120 км(по нанадолнище и попътен вятър)...
            Явно различните модели имат различни екстри...
            Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
            Стефан, 0888851800

Коментар

Монтирах зумер - перфектно работи. Оказа се, че прекъсвача за отворена врата е клеясал и сега ми работи и плафона.

Коментар

Аз също сложих зумер и си реших проблема, но сложих едно реле като колата е на контакт да не свири зумера че като караш някаде на заден ход с отворена врата да не ти надува главата ама сега нещо бутончето на врата му прави чалъми и сега трябва да търся друго
                „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E7%F3%EC%E5%F0

Тук има и няколко идейки за екстри съпътстващи зумера.
                  Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                  NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                  X