Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара си взех

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара си взех

Най после съм с джипка.
    Готино червено, запазена за годините от 92ра, с подобрения. Явно е била гаражна - 2ра кола. Тривратка, такава исках. Втори собственик съм и аз.

Вече я изпробвах в планината. Добре че непрекалих с възможностите и, иначе щях да закъсам.

Предстой ми да я обслужа. Незная къде. Може да ме насочите.

п.п. - масла, филтри и ангренашен евентуално.
    Предстой покупка на - амортесьор задна врата, резервни джанти и нови гуми за КАЛ!
    "Наше село е на баир. От връо се види доло, от доло връо се не види."

До: Витара си взех

Гледам си от София(горе-долу).Виж при Влади333...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

За гуми - Goldy(Владиан Христов). http://www.goldyauto.com/ Това е сайта-за кантакти и местоположението на сервиза.
      Не съм чул лоша дума от сервиза на Влади.

Успех. И ... ЧЕСТИТО, де! Много приключения със зверчето.

П.п. Качи някоя снимка да я видим...

Лека вечер.

Коментар

Ще се опитам да кача снимките на червеното ми Пате - щото е пълно с патки и патета по него - лепенки.

Коментар

Добре дошьл в отбора,тука ще намериш отговорите на всичките си вьпроси относно Витарата,ползвай тьрсачката по често.Поздрави за избора.
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Е вече е регистрирана и лъсната.
            Като нова изглежда от течния парафин.

Дано да е по хубави и полезни поводи да се виждаме и срещаме.

п.п. имам гармин и искам с нега да понаправя нова карта - пътищата който ги няма в моя район - как става.
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от Efri; 07-12-08, 21:00. Причина: добавяне на отговор

Коментар

Честито колега,да си я караш със здраве.Втарката е супер!Леки и безаварийни километри.

Коментар

Привет!
                А бря шъл в лудницата де...
                И да си пиеш аповете редовно...
                Честито и много безаварийни от мен...
                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                .................................................................................................
                Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от Efri Преглед на мнение
                  Е вече е регистрирана и лъсната.
                  Като нова изглежда от течния парафин.

Дано да е по хубави и полезни поводи да се виждаме и срещаме.

п.п. имам гармин и искам с нега да понаправя нова карта - пътищата който ги няма в моя район - как става.

Ако не е тайна на колко гроша я спазари... Изглежда наистина - Красавица

Коментар

Честито и от мен. Така като гледах снимките се питах: " Бре тази количка изобщо карана ли е ? " Доста добре поддържана. Да си я караш със здраве и голям мерак
                    Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                    /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Карана е и си има сервизна книжка.
                      С реални 145 000км и наистина първия и собственик си я е купил като е станал на 50год.. Явно за юбилея си я е подарил.
                      Каквото и е имало на колата с ново го е заменял. 2-3 неща само.
                      Стегната е като цяло колата.
                      Жената я кара и остана много доволна - на полето и черни пътища - леки терени.

Мерси много с удоволствие ще я ползвам по предназначение 4х4.

п.п. Владо333 как да го намеря - за консумативите да и сменя?

Коментар

Честито и много безаварийни километри !
                        Като я обуеш с добри гуми ще се учудиш от възможностите на жипката. Патетата може и да не ги отлепваш като влезнеш два пъти в гората сами ще си паднат

Коментар

Още на 9тия ден се опитах да Ги сваля.
                          Така яко я надрах в гората, че на следващите дена я лъснах с парафина та за това така изглежда добре.
                          Неуспях да счупа огледалата и витробраните.

Все пак трябва да се учи че там често ще влиза - гората.

Коментар

така и не каза за колко гроша си я взел.... - дано не е тайна!!!
                            и честито и от мен! джипката е супер!
                            Mitsubishi Pajero III 3.2 DID: Subaru impreza 4x4

Коментар

Неказвам какви пари е защото ми е подарък от БАБАТА - майката на жената.
                              Всичките разходи по закопуването до разходите за регистрация - са от нея.
                              Като имаше условие!
                              Разбира се!
                              Да взема и за нея!!
                              Така че с дедото ходихме и си избрахме, и докарахме две витарки, червена и синя, еднакви.
                              Имаше и допълнително условие.
                              Разбира се че то няма да е и последно. То валят едно след друго.
                              Сега е ред да намеря сервиз и майстор който да им направи първото обслужване на прилични цени.
                              Въпроса е къде е и кой, който да познава модела?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X