Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за 3-степенен автоматик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпроси за 3-степенен автоматик

Връщаха ме на комисия, но от преди 2 часа е с варненски номера.
    Сега се започва малко по малко.
    Първо търся ръчни хъбове.
    Не смятам да се разболявам от оная болест с флекса - за тази цел си имам 2 мотора.
    Витарката е единствена кола.
    Следва газифициране.
    И през цялото време стоене на тръни дали няма да и се пукне главата че като гледам всеки втори от това реве.
    Дали не може да и се сложи двигател от друга марка без много преработки - от фероза, опел, ауди, бмв....

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
      Връщаха ме на комисия, но от преди 2 часа е с варненски номера.
      Сега се започва малко по малко.
      Първо търся ръчни хъбове.
      Не смятам да се разболявам от оная болест с флекса - за тази цел си имам 2 мотора.
      Витарката е единствена кола.
      Следва газифициране.
      И през цялото време стоене на тръни дали няма да и се пукне главата че като гледам всеки втори от това реве.
      Дали не може да и се сложи двигател от друга марка без много преработки - от фероза, опел, ауди, бмв....
      Честито значи с кеф да си я караш и много безаварийни километри.
      От оная болест с флекса никой не смята да се разболява - тя си идва и не пита като хипертонията.
      С какви хъбове си сега? Ако са автоматични, какво ще ги правиш като ги смениш?
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

По-добре питай pastora, той им е майстора. Били са автоматични, ама вече не са. Те ако си работеха нямаше да бързам да купувам преди да ги строша
        Не мога да разбера защо навсякъде ми казват цени 200-400 лв за 2 хъба втора ръка, като нови са 300-350. Сигурно употребяваните са по-хубави от Warn

Коментар

нови читави са 280 - 400
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Никой нищо не казва за двигателя - знам че на самурая слагат какви ли не, но за витара не съм чувал да слагат от друга марка. Имам двигател от Ритмо85, но той не става - с предно е. Имам и Лада 1600, но и той отпада - лада е Фен съм на Хонда, но не се сещам за модел със задно. Накрая ще изкормя буса и ще стане витара 2.4.
            Всичко това ако имам нещастието да спука главата, не смятам да я сменям. Щом като пука, значи и новата ще спука, тази глава да не е консуматив.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
              Всичко това ако имам нещастието да спука главата, не смятам да я сменям. Щом като пука, значи и новата ще спука, тази глава да не е консуматив.
              Абе май си е точно консуматив.Старост-нерадост плюс малко прегряване, и хоп нова глава.Но да знаеш най вероятно и новата ще живее толкова /около 10г/.Така че ако недай боже пукнеш глава-питай,посла си поправи джипката и си карай.Май ръждата е по големия проблем на тези коли. Безаварийно пътуване!
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

По всичко изглежда, че колата е на малко км. Ама и с този 5-цифрен киломтраж, който са изтипосали японците, направо е мечта за автоджамбазите - няма нужда от превъртане.
                Та си стискам палци, карам си, тези дни ще я газифицирам. Като гледам ще стане добре и лесно.

Коментар

От днес вече е газифицирана. Остава да се настрои.

Коментар

Ето я и витарката, днес и беше бойното кръщене.
                    Добре се справя с тези гуми на снега, никъде не закъса. А я карах и баири да катери На кал естествено си е мъка, но няма работа там.

Коментар

Ivan_j колега, би ли ми казал къде бих могъл да си намеря чистачки за моя Sidekick, че на 23ти без да искам съм счупил дясната чистачка на някакъв клон и сега я карам само с една
                      П.П. Моля да не триете веднага коментара ми. Не исках да пиша цяла нова тема за едни чистачки
                      Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                      /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Ако е само перото, във всички магазини за автоаксесоари и по повечето бензиностанции. Ако е рамото - по моргите.

Коментар

Мерси за отговора. Явно ще се наложи да се разходя малко по моргите
                          Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                          /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X