Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара-няма мощност

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара-няма мощност

Здравейте.Имам странен проблем с витарата.Карам си аз на бавните по точно на втора и види ли баир глъхне и трябва първо не е с кои знае колко голями гуми 205 70 15.Незнам как ги карате ваще витари с толкова големи гуми но на мен мойта ми се стурва слаба.Джипа го карам на газ.
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

До: Витара-няма мощност

Незнам как ги карате ваще витари с толкова големи гуми.................. ,с повече гас до изключвател,Виж да не е в предварение центровката на делкото и си смени вьздушния филтьр,инак на бензин има ли промяна?
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

А като не става и с повече газ.По гората я изрезвам до 5000 оборота вкарвам втора и неможе да набере Абе на бензин малко по добре но колата се развървява чак след 2000-2500 оборота
      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
        Здравейте.Имам странен проблем с витарата.Карам си аз на бавните по точно на втора и види ли баир глъхне и трябва първо не е с кои знае колко голями гуми 205 70 15.Незнам как ги карате ваще витари с толкова големи гуми но на мен мойта ми се стурва слаба.Джипа го карам на газ.
        Тоя модел е така.Не се шашкай...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ще ти кажа само че на Витарата най хубавото и нещо е 2 бавна,направо се изправя на нокти след изцеждане на 1,не рядко се налага да мушнеш 1 зьб пак като види зора ,тва в кал дьлбочка или на кален баир,но при екстрем голям,не знам на кви тестове я подлагаш и дали базата за сравнение не ти е някои 200 коня,пробвай някоя друга и виж има ли разлика.Витарата нормално с тези гуми ще има доста голяма ряс,с 32 си минавам навсякаде,чуствам загубата на мощт на един мост като сьм -осезателно при тва,но не и на бавните чак толкова.
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X