Съжалявам че не можах да снимам повече падна ми батерията на телефона.Вижте това окачване и кажете харесва ли ви как е направено.Защото мисля и аз да си го направя но не знам как подсказвайте колеги тук има много добри специалисти.Мисля че това ще е от полза за всички които не разполагаме с кой знае какви финансови средства.Обява
Свий
Няма добавени обяви.
окачване на самурай
Свий
X
-
окачване на самурай
Съжалявам че не можах да снимам повече падна ми батерията на телефона.Вижте това окачване и кажете харесва ли ви как е направено.Защото мисля и аз да си го направя но не знам как подсказвайте колеги тук има много добри специалисти.Мисля че това ще е от полза за всички които не разполагаме с кой знае какви финансови средства.
Дайте мнения благодаря ви предварително.
Тагове: Няма
-
До: окачване на самурай
Пускай търсачката и чети.Обсъждано е много пъти.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
-
Тва е стандартно поставяне на ресиорите над моста, има много за и против това, както каза колегата рови по темата с тьрсачката и ще намериш квото ти е нужно!LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Какво значи преправих от Трабант?И основният ли?По принцип може и се постигат разни неща,но ако мислиш че само ще ги метнеш отгоре ,жестоко се лъжеш.Приключението е голямо.Първоначално публикуван от senii Преглед на мнениеЗдравейте смених си ресьорите на Самурая тоест преправих ги от Трабант някой да ми каже мога ли да ги кача над мостовете и какъв ще е ефектаВерно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар