Съжалявам че не можах да снимам повече падна ми батерията на телефона.Вижте това окачване и кажете харесва ли ви как е направено.Защото мисля и аз да си го направя но не знам как подсказвайте колеги тук има много добри специалисти.Мисля че това ще е от полза за всички които не разполагаме с кой знае какви финансови средства.Дайте мнения благодаря ви предварително.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Тва е стандартно поставяне на ресиорите над моста, има много за и против това, както каза колегата рови по темата с тьрсачката и ще намериш квото ти е нужно!
LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Здравейте смених си ресьорите на Самурая тоест преправих ги от Трабант някой да ми каже мога ли да ги кача над мостовете и какъв ще е ефекта
Какво значи преправих от Трабант?И основният ли?По принцип може и се постигат разни неща,но ако мислиш че само ще ги метнеш отгоре ,жестоко се лъжеш.Приключението е голямо.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Първо ни кажи от каде ги намери , защото аз търсих за Трабант доста време , но намерих само един (нов)
После каде ги сложи отпред ли , отзад ли или и четирите и как ги преправи .
да полезно е....че си счупих заден десен ресьор в неделя и сега ми е малко тегаво и предстои ремонт....а каде има упътване за смяна....че търсих търсих ама не открих
Коментар