Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помощ за съединител на SJ 410

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• помощ за съединител на SJ 410

Здравеите колеги!
    Скоро съединителят на моя самурай 410 започна да създава проблеми, тоест първият признак беше че не може да да отдели докрай и на място скоростите с включваха много трудно...почти невъзможно. Натегнах го малко от долу от жилото и започнаха скоростите да се включват нормално при потегляне,но в движение буксува и мотора се форсира. Не може да се нагласи в средно оптимално положение. Ще съм много благодарен на всички които изразят мнение. Лагера и феродовият диск са на не повече от 2-3000км. Единствено ме съмнява притискателя. Също искам да помоля ако някой има втора употреба читав и ненужен притискател също да пише защото ми трябва спешно, тъй като не мога да спра джипа за повече от 2 дни. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ
    Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 29-11-08, 12:26. Причина: Моля Ви, преди да публикувате поста си да го прегледате за грешки.

До: помощ за съединител на SJ 410

Първоначално публикуван от GTI1011 Преглед на мнение
    Здравеите колеги!
    Скоро съединителят на моя самурай 410 започна да създава проблеми, тоест първият признак беше че не може да да отдели докрай и на място скоростите с включваха много трудно...почти невъзможно. Натегнах го малко от долу от жилото и започнаха скоростите да се включват нормално при потегляне,но в движение буксува и мотора се форсира. Не може да се нагласи в средно оптимално положение. Ще съм много благодарен на всички които изразят мнение. Лагера и феродовият диск са на не повече от 2-3000км. Единствено ме съмнява притискателя. Също искам да помоля ако някой има втора употреба читав и ненужен притискател също да пише защото ми трябва спешно, тъй като не мога да спра джипа за повече от 2 дни. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ
    Колега моя съвет е да си купиш един читав притискател и феродов защото 50% съм сигорен че си го запалил и него!
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
      Колега моя съвет е да си купиш един читав притискател и феродов защото 50% съм сигорен че си го запалил и него!
      Задължително си смени и лагера.Икономисваш нещо, и после виждаш какво става.
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

така като си тръгнал си смени и жилото че при мене е леко криво и ту отделя добре, ту едвам включвам скоростите...а като го натегна съвсем леко почва да мерише
        Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X