Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем със самурайско парно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: проблем със самурайско парно

определено трябва да се знае дали уредите са изправни-датчик за температура,и самата стрелка,при мен проблемът беше че стрелката не мърдаше,и парноту духаше лабаво,пък и малко като застудя и се показаха всички симптоми на постоянно отворен термостат...
    но аз също съм против слагането на найлон,картон и пр. пред радиатора,ако трябваше да има нещо такова малките жълти човечета щеха да са сложили подвижни жалузи там..поздрави
    куче или вълк?
    в клетка ,или свободен?
    въпрос на личен избор.
    Вихрен Илиев
    0888249888
    blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
    Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Ок разбрах явно предполагам и аз че имам проблем с термостата само че някои може ли да каже на кви градуси отваря гадта щото в ремонтния каталог пише провери го ма не пише на колко отваря,имам сънения че тъй като беше сменян от предишния собственик не е сменен с какъвто трябва.
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

82 градуса, на стария ми дет беше оригиналния,кат се има предвид кво пишеше на него пишеше така, на новия дет е френски пише същото
        куче или вълк?
        в клетка ,или свободен?
        въпрос на личен избор.
        Вихрен Илиев
        0888249888

Коментар

Преди малко извадих моя термостат 82 градуса но явно не работи защото просто зимата колата не загрява и парно няма,а след като сложих картоните от пред загряваше нормално и имах парно сега чакам новия термостат да ми донесат сменям и ще си каже какво що.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
            Не слагайте нищо пред радиатора ако искате да карате по-дълго време двигателя читав. Самурая лесно прегрява и може да повлече буталата а това значи да съсипете на сила двигателя.
            Направих голяма грешка парното ми не духаше топло и един приател ми подари много красиво калъфче за радиатора първите 15 км всичко беше перфектно но след това не ми се говори - това калъфче ми струваше ремонт на двигателя НЕ СЛАГАЙТЕ НИЩО ПРЕД РАДИАТОРА сменете си само термостата.
            [CENTER][B]Да ме опази [COLOR=Red]Г[COLOR=Black]оспод [/COLOR][/COLOR]от[COLOR=Red] П[COLOR=Black]риятелите[/COLOR] [/COLOR] ми, а от [COLOR=Red]В[/COLOR]раго[/B][B]вете си сам ще се пазя.[/B][/CENTER]

Коментар

Мхмм... и аз не пожелах да мъча, измъчения Райчо.

Та купих термостатче -20лв(`жапанско), но като тръгнах да го слагам видях, че пише А88, .... все пак го сложих. Оставих да поработи в гаража. Но нещо почна да свири... Мислех, че е нещо перката,ремъка,лагера... но в крайна сметка помпата от одавна ми правеше проблеми.Не искаше на дърпа вода от казанчето за водата... Бях купил от Симеон, преди година, някаква за 30-35лв... боклук та боклук.

Купих напрова нова GMB(препоръчаха от магазина, даже и гаранция даде.
              Христо Ботев 119. Евро07 - за моя Райчо 57лв. Сега като я сменя ще кажа отзиви.

Лека.

Коментар

Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнение
                Мхмм... и аз не пожелах да мъча, измъчения Райчо.

Та купих термостатче -20лв(`жапанско), но като тръгнах да го слагам видях, че пише А88, .... все пак го сложих. Оставих да поработи в гаража. Но нещо почна да свири... Мислех, че е нещо перката,ремъка,лагера... но в крайна сметка помпата от одавна ми правеше проблеми.Не искаше на дърпа вода от казанчето за водата... Бях купил от Симеон, преди година, някаква за 30-35лв... боклук та боклук.

Купих напрова нова GMB(препоръчаха от магазина, даже и гаранция даде.
                Христо Ботев 119. Евро07 - за моя Райчо 57лв. Сега като я сменя ще кажа отзиви.

Лека.
                много пара термостата бе колега??? може би щот е жапански француския струва 8,16 лв и е на 82 градуса, 52 мм диаметър за SJ410..
                ма моя нали е конквестадор(Сантана) та никога не е бил с жапански
                куче или вълк?
                в клетка ,или свободен?
                въпрос на личен избор.
                Вихрен Илиев
                0888249888

Коментар

Aз също си сложих термостат които е 88 градуса и струваше 20 лева Японски за сега работи добре без проблеми като изключим шибаното кранче на парното ма пусти мързел все не намирам време да го сменя.

Коментар

Аз пък имам друг проблем, колата е с газово и като цяло ми държи ниска температура. А зимата, ни парното-парно, нито газовото работи кат хората. Айде за парното , то мойто кабрио като разграден двор духа от всякъде, ама поне газовото да не прекъсва.
                    Какъв е тоя ФРЕНСКИ термостат? От какво возило да го търся, или да сваля моя и по диаметър да го гледам??
                    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Мамицата му и парно не стига че е завряно на супер шибано място ами и все проблеми създава,днеска парното ми тотално отказа да работи вентилатора не върти вобще изключи без видима причина.Първо проверих бушона,здрав е в момента съм разкачил всички клеми,премерих ключа работи на две места като пусна зумер вместо сигнал ми изкарва съпротивление предполагам това е съпротивлението на реостата за моторчето.Утре смятам да подам директно от акумулатора 12в. да видя върти ли или не ако не върти яснооо но ако завърти незнам даже идея си нямам какво му стана,нещата вървят към пълен демонтаж на тъпото парно и слагането на суха печка.

Коментар

абе тая самурайка и бушони имала ...аз днес си налях стабилно антифриз и остана само да сменя маслото и да разръчкам карбуратора че докато е студена върви само на смукач докрай....и след 20-30 минути работа почва да работи като хората .....
                        Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Какво парно бе колеги.Вие самурай или джипки карате!
                          Моето не работи от сумати време ама пак нещо не мисля да го правя!Вентилатора счупен не върти.Но какво да се прави.С якето шапката и става истина.То както казват то таван истински няма над главата той парно ми иска!:р
                          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Ехххх Асене,Асене нали знаеш ти си карач аз съм гледач друга ми е концепцията парно си има колата ама трябва да се направи и си е по добре с него от колкото без.Все пак има напредък поне не се е прецакал мотора върти при подаване на напраежение директно на него сега остава да намеря къде с едъни системата.

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                              Какво парно бе колеги.Вие самурай или джипки карате!
                              Моето не работи от сумати време ама пак нещо не мисля да го правя!Вентилатора счупен не върти.Но какво да се прави.С якето шапката и става истина.То както казват то таван истински няма над главата той парно ми иска!:р
                              Е това беше изказване на истински САМУРАЙ.
                              МЕн ми се смеят, че карам с ушанката и ръкавиците, ама минавам навсякъде.
                              P.S. Наклона е толкова, колкото изглежда. А настилката е ... мамата... направо си е спускане "по фарове".
                              Прикачени файлове
                              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                                Мамицата му и парно не стига че е завряно на супер шибано място ами и все проблеми създава,днеска парното ми тотално отказа да работи вентилатора не върти вобще изключи без видима причина.Първо проверих бушона,здрав е в момента съм разкачил всички клеми,премерих ключа работи на две места като пусна зумер вместо сигнал ми изкарва съпротивление предполагам това е съпротивлението на реостата за моторчето.Утре смятам да подам директно от акумулатора 12в. да видя върти ли или не ако не върти яснооо но ако завърти незнам даже идея си нямам какво му стана,нещата вървят към пълен демонтаж на тъпото парно и слагането на суха печка.
                                Честита нова година и със здраве да си карате джипките. От кал да не си ги познавате и по - малко дни в бокса

Чудно защо ли имам и аз същия проблем. Ако си го решил, драсни некои ред.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X