на едната ми задна гума превъртат две шпилки...колкото и тъпо да звучи за пръв път ми се случва-в смисъл,не превърта гайката а самата шпилка вътре в главината...така каза майстора??? някой има ли идея как се ремонтират,или се сменят?? ако се сменят-как,нямам идея на какво се държат,на шлици ли са или на некъв друг монтаж
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
шпилки на джантите на самурая-помощ
Свий
X
-
До: шпилки на джантите на самурая-помощ
ориентировъчна цена на бройка??куче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
ще проверя дали пасват москвич-овите,а самата смяна?? откъде разкачаме,свалям джантата,и оттам??куче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
Коментар
-
Набиваш ги навътре, след като свалиш джантата и барабана и оттам слагаш новата (не можеш да сбъркаш)
На някои има законтрящ засек на главата който трябва да пасне с полуоската (главината)."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
сваляш гумата, барабана и като го погледнеш от вътрешната страна ще разбереш би трябвало да са на шлици но до колкото си спомням на самият барабан има направена засечка и барабанният болт се законтря в самия барабан би трябвало да се избиват болтовете както каза колегата преди мен. Ако неможеш да си намериш нови ходи при някой стругар да ти направи. Аз до колкото знам стомана 40х е подходяща за направата на барабанни болтове. Успех„глупава глава на краката почивка не дава”
Коментар
-
последно инфо,свалих барабана ,шпилките не са на шлици,а с кръгла глава със засек,който се пасва на един чоп отлят с барабана,отделно самата шпилка е конусна преди резбата,при мен проблема се оказаха счупени чопове 2 броя,проблемът реших с поксипол по конуса и набиване в отвора,след което разпробиване на барабана на мястото на счупения чоп,и набиване ша щифт отново фиксиран с поксипол,също така може и да се капне една капка с СО-то и проблемът се решава,е виж тези методи малко затрудняват смяна на повредена шпилка,но това е бял кахър,поздравикуче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
Коментар
-
няколко варианта. от представителство на субару-отпада.
втори вариант-сваляш старата и отиваш при стругар
трети-сваляш старата,мериш и търсиш такава която да паснекуче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар