Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Та да се оплача.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Та да се оплача.

Здравейте,

Миналия уикенд закачих на предната броня на Самурая една лебедка: WARN M6000 и се забих по горите. И понеже съм смел и имам лебедка си викам са ше се забия в калта да видя на кво е способна тая лебедка. Окопах добре джипарата, вързах се за едно дърво и пуснах лебедката и... тя си тръгна с предна броня и половината десен рог. Не че се почувствах тъпо, а се почувствах адски тъпо. От там се почна едно търсене на трактори и чудесии да го изкопаме от калта

Сега основното нещо което ме интерсува е има ли някой "Майстор" железар, който се занимава предимно със Сузикита, за да ми закърпи япончето и ако може да се усили шасито по някакъв начин?!?
    Последно редактирано от loid; 14-11-08, 14:22.
    sigpic

До: Та да се оплача.

От къде си?

Коментар

Гоце Делчев
      sigpic

Коментар

Нали не си монтирал лебедката директно на бронята?
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Мойте съболезнования за Самурайчето.

Обаче като си представя ситуацията падам от смях

Нищо лично колега
          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Колега ще пуснеш ли снимки да видим какво точно си искубал че ми стана интересно

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
              Мойте съболезнования за Самурайчето.

Обаче като си представя ситуацията падам от смях

Нищо лично колега
              Не ми е понятно как лебедката може да ти отпере и рога. Дали въпросният не е започнал леко да поръждясва Има ги и такива.
              Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
              /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Колега извинявам се за спама но с какъв акумулатор си заштото и аз имам такава лебедка но ми се струва че не дърпа силно аз със 55ah 420a дали е от това.
                [SIZE=4][COLOR=red]Искам България чиста[/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от loid Преглед на мнение
                  Здравейте,

Сега основното нещо което ме интерсува е има ли някой "Майстор" железар, който се занимава предимно със Сузикита, за да ми закърпи япончето и ако може да се усили шасито по някакъв начин?!?
                  Колега, в тази тема съм показал правилен (според някой закони на физиката) начин на монтаж на лебетка.
                  Ключа за палатката са болтовете, така че при презорване, да се скъсат 1-2 болта, а не въжета, рами и т.н.

А в твоя случай... явно е имало "ръждичка" по рамата. Във Варна познавам човек гений на заварките... ама май сме ти далечко.
                  Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                  http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от vitaraturbo Преглед на мнение
                    ... имам такава лебедка но ми се струва че не дърпа силно аз със 55ah 420a дали е от това.
                    Производителят препоръчва акумулатор мин. 65 Ah ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

За съжаление неговият основен проблем няма да е заварката .... Предполагам, че това шаси е безвъзвратно изгнило и не подлежи на реставрация....
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                        За съжаление неговият основен проблем няма да е заварката .... Предполагам, че това шаси е безвъзвратно изгнило и не подлежи на реставрация....
                        Скоро имаше обява че се продава шаси от Самурай, колега я потърси в обявите за части, ако не се лъжа цената е 80 лв.

ПС
                        Качи малко снимки да видим какъв Унищожител си на Самурайчето
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                          Във Варна познавам човек гений на заварките... ама май сме ти далечко.
                          Колега можеш ли да ми кажеш къде е този заварчик, че да се запозная с един доверен човек, към който мога да се обръщам за въпроси

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                            Скоро имаше обява че се продава шаси от Самурай, колега я потърси в обявите за части, ако не се лъжа цената е 80 лв.

ПС
                            Качи малко снимки да видим какъв Унищожител си на Самурайчето
                            Би било интересно да видим какво е останало от боеца ти

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                              Колега можеш ли да ми кажеш къде е този заварчик, че да се запозная с един доверен човек, към който мога да се обръщам за въпроси
                              Във форума се нарича banjo.
                              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X