Колеги някой има ли багажник на покрива на Витара дълга база?Интересува ме захващането.Ако може някоя снимчица ще е супер.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за багажник на Витара
Свий
X
-
До: Въпрос за багажник на Витара
Кажи на колегата Пешо от Бургас B58 да ти прати малко снимки на багажника сиПървоначално публикуван от kokoff Преглед на мнениеКолеги някой има ли багажник на покрива на Витара дълга база?Интересува ме захващането.Ако може някоя снимчица ще е супер.
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Много са слабички жигулските - тънка им е тръбатаПървоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнениеАз си намерих два руски жигулски багажника, с малко до-сделване ще станат на дългата ми витара.
, пък и съпер бързо гние.
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Ай като си монтираш ако е правен щракни да видим, ако е оригиналдЪ сподели от къде.Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениеМишо /Крем Карамел/ има.Сигурно и аз ще монтирам ,ама не съм сигурен дали ще е "оргинал бате".Николай Папазов
Коментар
-
Ламарината на покрива е много по-тънка
Още личат следите от единственото ми минаване оттам
Пък и без пари - толкова.
Предполагам руските боклуци ще успеят да вършат някаква работа. След подсилване, разбира се. Сега се разпадат и без да са сложени на покрива.
П.П. Тези са от П профили и са поцинковани - нямат грам ръжда.
Коментар
-
От: Въпрос за багажник на Витара
Някой случайно да е намерил ОРИГИНАЛЕН багажник за дългата витара? снимки.. тва онова? съществува ли въобще такъв? (аз не съм виждал)
или ако не оригинален, то поне дайте снимки и информация за различните варианти на багажници за дълга база, които имате по вашите джипки, че да са в една тема...
(искам и аз да слагам на моята, но трудна работа, няма от къде, кой... и викам да пиша тук, че да не пускам нова тема)Последно редактирано от MMB; 20-12-10, 21:21.Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
Георги Кандиларов 0889/705-106
Коментар
-
От: Въпрос за багажник на Витара
Ето една тема за багажници на Витара :
http://www.offroad-bulgaria.com/show...E0%E6%ED%E8%EA
Има и купешки има и правен.На втора станица има багажник за дълга витара който на мен специално ми харесва !Правения с малко въображение може да се направи и за дълга Витара !Последно редактирано от karata_z; 22-12-10, 06:34.Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
костeнурков спринт.... и в гората !!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар