Обява

Свий
Няма добавени обяви.

става ли витара автоматик за гората ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• става ли витара автоматик за гората ?

колеги споделете мнение ,как се справя витара с автоматик извън пътя.
    емил златков
    паджеро 2.5тд
    ве стром 650

До: става ли витара автоматик за гората ?

Зависи от задволанното устройство здравата кола със здрав автоматик си е нещо супер особенно ако не е за "хард"
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Има толкова много изписано за витари,фронтери,jeep-ове и какво ли още не,натисни бутона търсене напиши автоматик и дерзай

ето ти за начало:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...EC%E0%F2%E8%EA

Поздрави

Коментар

винаги много се радвам когато напишете "използвай търсачката" .БЛАГОДАРЯ .
        не става въпрос за хард изпълнения,интересува ме ако има колеги с такъв автомобил да споделят.
        емил златков
        паджеро 2.5тд
        ве стром 650

Коментар

Колега не съм карал но спорет мен човека който най-много е карал с автомат от тези за който се сещам е Янчо Терзиев.Той можеби ще ти каже най-добре плюсове и минуси на автомата.Той кара дълго време с такъв автомобил и даже мога да кажа че с автомата минаваше на места кадето други не минаваха!
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от zemo Преглед на мнение
            не става въпрос за хард изпълнения,
            Точно с витара нямам опит, но автомата си е удобство при софта, а и въобще. Нямаш полу съединител, докато "висиш" наполовин през прозореца да гледаш препятствията отстрани, той сам си превключва. Докато боксува и си сам може да слезеш и да буташ ( веднъж така щях да се самосгазя ) и т.н. ама не се сърди за "търсачката" защото верно много е писано
            и много опит е споделен.
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=44356 тук може да видиш как не се кара оффроуд автоматик - нерешително, без да мислиш и в компанията на човек който никога не се е занимавал и интересувал, не е затъвал и не е имал 4х4. ( Да уточня, че с "Хаджи" се познаваме от примерно 15г. и съм го канил да споделя опит понеже от 98г имам 4х4, а гласа зад кадър е на мой роднина ) Та това не е нещо което можеш да научиш от клавиатурата на компа, а да се сподели целия опит чрез писане е много трудоемко. Представи си един час разговори и опит на терена колко време ще отнемат за писане ( и то ако ти иде отръки)
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от zemo Преглед на мнение
              колеги споделете мнение ,как се справя витара с автоматик извън пътя.

Добре се справя.....
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Колега изключително добре се справя и в най трудните хард изпълнения--затова чее несепритесняваи зав гората , никога няма дати иизневери ,но трябва и ти дасе отнасяш добре към нея.

Които познава мен и моята витара щети разкаже
                boko
                Jeeep---KIA
                https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение
                  Колега изключително добре се справя и в най трудните хард изпълнения--затова чее несепритесняваи зав гората , никога няма дати иизневери ,но трябва и ти дасе отнасяш добре към нея.

Адаша Иван Попов и той е с автоматик и даже търкаля 35" и,до сега не се е оплакал да има проблеми.Автоматиците са сполучливи и ако цената е изгодна не го мисли

DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение

Само ще кажа , че този господин още не си е сложил рошавите гуми а пък си кара наравно с нас по разходките.....
                    [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

При еднакви условия автомата се справя по добре от ръчната заради постоянно предавания вътящ момент към колелата. В гадна кал и когато наклона е голям това и предимство е повече усезаемо. Няма го това 1-ва да ти е висока а 2-ра да ти е ниска. Друг е въпроса колко е ресурса на такава кутия при дълго боксуване е тежка употреба попринцип...
                      Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                      Drag Grand Canyon Daily
                      Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                      LZ1JYM

Коментар

Колега,не се притеснявай,карай си в гората,аз съм с автоматик и до сега проблеми не съм имал(само следи за температурата) и проверявай и следи маслото.

Коментар

благодаря ви на всички за мненията,сега остава само да си купя витара
                          емил златков
                          паджеро 2.5тд
                          ве стром 650

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X