Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Познато ли ви е това Джимни?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Познато ли ви е това Джимни?

натъкнах се на това джимни няма да крия че страшно ми хъресва идеята как е направено макар и никога да не съм бил привърженик на рязането.

поздрави

До: познато ли ви е това дгжимни?

На прима виста прилича на бивша рекламна кола на Ред Бул. От тия с големите кенчета отгоре. Те нямаха ли вземане даване със Сузуки по едно време ? Май имаха такива Витари ?
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      На прима виста прилича на бивша рекламна кола на Ред Бул. От тия с големите кенчета отгоре. Те нямаха ли вземане даване със Сузуки по едно време ? Май имаха такива Витари ?
      На Ред-Бул съм виждал само от новите Мини Купър, за Сузукита не знам
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Имаха преди въобще да изкарат мини купърите, и то май баш витарки и джимнита бяха, или Х-90, не помня.

Намерих снимки но са малки:

Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Аз съм много фен на този тип на уформление на джипа!
          zenit вярно че в една тема описа правенето на джипа но искам да те попитам след лифта можеш ли да кажеш отзиви!Тоест до колко градуса горе-доло си го качвал на страничен наклон?

По въпрос за Ред бул имат само 1 джимни,един самурай и два мини купара!
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

здравейте значи това джими всички виждаме че е с българска регистрация никога до сега не бях виждал такова нещо
            и мога да кача стотици сникми на джимита но такова не.
            джимито е с метален таван не е Испанско твърд или брезент така че не е ред бул.
            натъкнахсе на него и май го кара един румънец но за да е с БГ регистарцаия трябва в БГ да е правено или отам закупено.
            мойто джими на страничен налкон е зле затова и предната стабилизираща щанга се върна на мястото си с удължени биелети а и задна ше правя защото аз сам от хората които карат с много страх от преобръшане.
            джипа ми е доста претоварен не това което беше като сериен и тежеста пречи много при старнични наклони.
            просто джимито или трябва да се олекоти максимално или да се удалжи базата разтоянието между двата мостовете
            а наи вече и ширината на мостовете което при мен е направено +11см на мост.
            поздрави

Коментар

Преди около 1 год.беше публикувано в Мобиле БГ

Коментар

До: Познато ли ви е това Джимни?

Доста се впечатлих от Джимни-то , особено от клипчетата, които гледах. Ето едно от тях http://www.youtube.com/watch?v=G3yj662T4qc&NR=1
                Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X