Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Представителства на Сузуки в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Представителства на Сузуки в България

Може ли тези които знаят адресите на представителствата за Сузуки Витара в България да впишат в кой град къде се намират(адресите им),така че тези от нас които желаят да закупят нови "чаркули" за колицата си да знаят къде да отидат.Аз съм от Хасково така че аиде хасковлйи и старозагорци помагайтеКакто и всички останали.Ако темата я има вече във форума моля за извинение,но не намерих такава.
    Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 24-11-08, 21:07.

До: Представителства на Сузуки Витара в България

"МИРКАТ" или www.suzuki.bg
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

В Стара Загора-
      Прикачени файлове
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Колега, по това че питаш за преставителство разбирам че не ти е нова Витарата , затова те съветвам да не ходиш там АКО "черкълъка" който ЩЕ търсиш неможеш да го намериш другаде в България и чужбина.

Поздрави

п.п. Представителството е на СУЗУКИ и не се дели на Самурай , Витара, Гранд Витара и др.

Коментар

Колата ми е 96г. не е нова.За сега проблеми нямам,но като информация е добре да знам къде какво мога да намеря.Обикновенно знам,че гарнитури за сузуки витара 2000сс V6 трудно се намирът и да съм подготвен.

Коментар

Информация трябва да има и съм напълно съгласен с теб , но когато дойде "проблема" за намирането на части тогава питай , колегите ще ти посочат дузина магазини от които можеш да си закупиш часта и ако там няма тогава в "Миркат" ,но иди с по-големият портфейл .

Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka359 Преглед на мнение
              Информация трябва да има и съм напълно съгласен с теб , но когато дойде "проблема" за намирането на части тогава питай , колегите ще ти посочат дузина магазини от които можеш да си закупиш часта и ако там няма тогава в "Миркат" ,но иди с по-големият портфейл .

Поздрави.
              Тук не съм много съгласен. Този мит, че в Миркат не трябва да се ходи не е много верен. Точно пък за гарнитури това е НАЙ-доброто място и не са хич скъпи.
              Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
              Drag Grand Canyon Daily
              Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
              LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                Тук не съм много съгласен. Този мит, че в Миркат не трябва да се ходи не е много верен. Точно пък за гарнитури това е НАЙ-доброто място и не са хич скъпи.
                Jimi е много прав.
                Особенно за Витара 2000 V6 цените в Миркат са изключително добри. Дори по-добри от цените в Гърция (лично проверено на място и съпоставено със списъка с цени от Миркат).
                Особенно за двигателя почти в никои други фирми няма части, а където има срока на доставка и цените пак са по-високи от Миркат (отново е проверено).
                Вярно е, че за тази Витара цените са по-високи, но това е навсякъде.
                ... to be continued

Коментар

Ето наистина полезна информация.Точно за гарнитурите се интересувах тъй като за този двигаел в Хасково трудно ще намеря.Трябва да се поръчват а това допълнително ускъпява.Мерси за инфото!!!
                  Отделно от темата аз днес сложих чисто ново акомулаторче на "Суза" 75 амперчаса.Още със завъртането на ключа и запали.Много ме зарадва.Нали идва зимата та затова реших да сложда нов за да нямам проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanBinev Преглед на мнение
                    Отделно от темата аз днес сложих чисто ново акомулаторче на "Суза" 75 амперчаса.Още със завъртането на ключа и запали.Много ме зарадва.Нали идва зимата та затова реших да сложда нов за да нямам проблеми.
                    Дали няма да му назори (подпали) алтернаторчето?
                    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

Има ли такава вероятност?Аз мисля че Витарката се кара с такъв.Предния ми беше 62ампера.

Коментар

Има ли такава вероятност?
                        Не
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ето наистина полезна информация.Точно за гарнитурите се интересувах ...
                          Само да допълня информацията - за Самурай 1.3 гарнитура за глава в Микат е 90 лв. Не знам скъпо ли е или евтино.
                          По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Добре де , как се поръчва направо от Миркат. Разправяте, че са точни.
                            Запитване към тях чрез магазин за яп. автомобили - ползват солидни отстъпки при това . Та да изброя :

Бобини и сензор на разпред вал на Джимни - цена на бобините с кабелите - около 611 лв.
                            Десен шенкел- 460
                            кожух - заден мост - 1150
                            задно дясно стъкло- 350- уплътнението отделно.
                            При дадени два номера на рами - единия автомобил закупен от тях, другия австрийски внос ме пратиха - Най - напред в Испания да пазаря, после в Щатите........сагата продължава над месец.
                            При тях явно няма проблем с клиентелата.

Кажете как се пазари пряко от Миркат да пробвам и този, последен вариант - иначе си поръчвам екскурзия до Гърция. Въпроса го задавам на Джими защото явно пазари от тях......
                            [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от Ivich Преглед на мнение
                              Jimi е много прав.
                              Особенно за Витара 2000 V6 цените в Миркат са изключително добри. Дори по-добри от цените в Гърция (лично проверено на място и съпоставено със списъка с цени от Миркат).
                              Особенно за двигателя почти в никои други фирми няма части, а където има срока на доставка и цените пак са по-високи от Миркат (отново е проверено).
                              Вярно е, че за тази Витара цените са по-високи, но това е навсякъде.
                              Дай някакъв линк да си сверя цените и да пазаря, че полудявам направо
                              [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X