Оказа се ,4е ока4ването на Витарата ми е от Гранд и днес установих ,4е шарнира не се сменя , а се подменя целия носа4. Па той бил евтин - 400лв , кво му плащаш. Та да мина на въпроса - Някой да знае каде се ремонтират шарнири , 4е и другия е тръгнал. А м/у другото къде са заврели тези японци диагности4ната букса за контролера на управлението на мотора , витарката ми е 98-99 годинка 2.0 тд ; RF-мотор.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
шарнир , ремонт
Свий
X
-
До: шарнир , ремонт
Колега,ами напиши отъде си,така по-лесно ще стане.Иначе всеки да пише къде рециклират шарнири в неговия град....Имаше скоро такава тема тук,поразрови се малко.Ето е и темата : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31817 ,дано да съм ти помогнал.Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year
-
Значи в едно село между Пловдив и Стара Загора има едни факирчета дето спасяват Селско-стопанската ретро техника на региона,занимават се с стругарски и други услуги,казаха ми че за 30-40 лв правят(рециклират) шарнирните болтове по здрави от оргинала,скоро ще се убедя дали е така,че моите ги позабравих докато си тьрся Тоиотен преден мост и все отлагам,да не инвестирам повече в тва паянтово оргинално окачване,ама няма как ........LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнениеКолега,ами напиши отъде си,така по-лесно ще стане.Иначе всеки да пише къде рециклират шарнири в неговия град....Имаше скоро такава тема тук,поразрови се малко.Ето е и темата : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31817 ,дано да съм ти помогнал.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mad_zag Преглед на мнениеИзвиням се , 4е не сам се представил , от Монтана , но утре ще видя какво е сделал някакъв майстор който се намирал някаде по селата м/у Мездра и Нова4ене , утре ве4ер може да ви кажа резултата.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от upi Преглед на мнениее?
Коментар
-
Първоначално публикуван от mad_zag Преглед на мнениеE ? Срам и позор за такива стругари , направил съм снимки на изпълнението , в момента преправям шарнира , и пак ще го снимам . Серията от снимки ще я пусна друг ден. Та на кратко : човека е отрязъл с флекса/ъглошлайфа/капсоловката на шарнира , изчистил леглото , сложил упилено на шмиргел камъче от АЗЛК , наряззъл резба , направил капачка на струга и направо я завил . Шарнирният болт е с чзви , които ще озкопат камъчето до 1-2км , ако преди това капачката не се е протъркала и носача не се е отделил от главината. Ъакива стругари д си ги ударя от ......Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеКолега, отделите малко повече внимание на правописа си....
"нарязЗЪЛ" ми хареса - с една дума казва какво и КАК е направено!
И "отделете" според мен е по-правилно, а най-добре "обърнете внимание".
Последно редактирано от upi; 11-11-08, 09:21.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
"нарязЗЪЛ" ми хареса - с една дума казва какво и КАК е направено!
И "отделете" според мен е по-правилно, а най-добре "обърнете внимание".
Колега Злой пише в няколко форума едновремено, половина от тях е руски, и той е руснак - така между другото......Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеКолега Злой пише в няколко форума едновремено, половина от тях е руски, и той е руснак - така между другото......Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар