Обява

Свий
Няма добавени обяви.

шарнир , ремонт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• шарнир , ремонт

Оказа се ,4е ока4ването на Витарата ми е от Гранд и днес установих ,4е шарнира не се сменя , а се подменя целия носа4. Па той бил евтин - 400лв , кво му плащаш. Та да мина на въпроса - Някой да знае каде се ремонтират шарнири , 4е и другия е тръгнал. А м/у другото къде са заврели тези японци диагности4ната букса за контролера на управлението на мотора , витарката ми е 98-99 годинка 2.0 тд ; RF-мотор.

До: шарнир , ремонт

Колега,ами напиши отъде си,така по-лесно ще стане.Иначе всеки да пише къде рециклират шарнири в неговия град....Имаше скоро такава тема тук,поразрови се малко.Ето е и темата : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31817 ,дано да съм ти помогнал.
    Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Значи в едно село между Пловдив и Стара Загора има едни факирчета дето спасяват Селско-стопанската ретро техника на региона,занимават се с стругарски и други услуги,казаха ми че за 30-40 лв правят(рециклират) шарнирните болтове по здрави от оргинала,скоро ще се убедя дали е така,че моите ги позабравих докато си тьрся Тоиотен преден мост и все отлагам,да не инвестирам повече в тва паянтово оргинално окачване,ама няма как ........
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
        Колега,ами напиши отъде си,така по-лесно ще стане.Иначе всеки да пише къде рециклират шарнири в неговия град....Имаше скоро такава тема тук,поразрови се малко.Ето е и темата : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31817 ,дано да съм ти помогнал.
        Извиням се , 4е не сам се представил , от Монтана , но утре ще видя какво е сделал някакъв майстор който се намирал някаде по селата м/у Мездра и Нова4ене , утре ве4ер може да ви кажа резултата.

Коментар

Първоначално публикуван от mad_zag Преглед на мнение
          Извиням се , 4е не сам се представил , от Монтана , но утре ще видя какво е сделал някакъв майстор който се намирал някаде по селата м/у Мездра и Нова4ене , утре ве4ер може да ви кажа резултата.
          е?
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
            е?
            E ? Срам и позор за такива стругари , направил съм снимки на изпълнението , в момента преправям шарнира , и пак ще го снимам . Серията от снимки ще я пусна друг ден. Та на кратко : човека е отрязъл с флекса/ъглошлайфа/капсоловката на шарнира , изчистил леглото , сложил упилено на шмиргел камъче от АЗЛК , наряззъл резба , направил капачка на струга и направо я завил . Шарнирният болт е с чзви , които ще озкопат камъчето до 1-2км , ако преди това капачката не се е протъркала и носача не се е отделил от главината. Ъакива стругари д си ги ударя от ......

Коментар

Първоначално публикуван от mad_zag Преглед на мнение
              E ? Срам и позор за такива стругари , направил съм снимки на изпълнението , в момента преправям шарнира , и пак ще го снимам . Серията от снимки ще я пусна друг ден. Та на кратко : човека е отрязъл с флекса/ъглошлайфа/капсоловката на шарнира , изчистил леглото , сложил упилено на шмиргел камъче от АЗЛК , наряззъл резба , направил капачка на струга и направо я завил . Шарнирният болт е с чзви , които ще озкопат камъчето до 1-2км , ако преди това капачката не се е протъркала и носача не се е отделил от главината. Ъакива стругари д си ги ударя от ......
              Колега, отделите малко повече внимание на правописа си....
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                Колега, отделите малко повече внимание на правописа си....

"нарязЗЪЛ" ми хареса - с една дума казва какво и КАК е направено!
                И "отделете" според мен е по-правилно , а най-добре "обърнете внимание".
                Последно редактирано от upi; 11-11-08, 09:21.
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение

"нарязЗЪЛ" ми хареса - с една дума казва какво и КАК е направено!
                  И "отделете" според мен е по-правилно , а най-добре "обърнете внимание".

Колега Злой пише в няколко форума едновремено, половина от тях е руски, и той е руснак - така между другото......
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                    Колега Злой пише в няколко форума едновремено, половина от тях е руски, и той е руснак - така между другото......
                    Дано съм бил полезен. Извинявай, ако съм те засегнал.
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X