Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маркучи за Сузуки Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маркучи за Сузуки Витара

По идея на колегата B58, който откакто смени антифриза на Витарата си му е влезе фикс-идеята че маркучите изпускат между пластовете си, решихме да ги подменим преди да ни изненадат през зимата.Посетихме магазина на Нипартс в Бургас, където ни стресираха с цени на маркучите по охлаждането на Витара с двигател G16B, може ли някой да провери как са цените за трите водни съединения да ги намерим по-тънко че не ни се дават по 40-60 лв. за едно малко парче гума... а са три
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

До: Маркучи за Сузуки Витара

Привет!
    Утре ще питам едно аверче...има магазин за авточасти...ама се съмнявам да са по евтини от Бургас...все пак ще проверя...
    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
    .................................................................................................
    Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
      Привет!
      Утре ще питам едно аверче...има магазин за авточасти...ама се съмнявам да са по евтини от Бургас...все пак ще проверя...
      ОК, тенкю за помоща

Коментар

Привет!
        Въх Ваньо ми Добрич са по скъпи плюс това ги поръчват във борсите за авто части във Варна и идват същия ден, но надвечер или на другият ден...луда работа...не си струва...
        Съжалявам...
        Последно редактирано от hun_ter; 31-10-08, 15:44.
        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
        .................................................................................................
        Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
          Привет!
          Въх Ваньо ми Добрич са по скъпи плюс това ги поръчват във борсите за авто части във Варна и идват същия ден, но надвечер или на другият ден...луда работа...не си струва...
          Съжалявам...
          Амииии ще прежаля 150 лв. и ще си взема оригинални Сузуки.

Коментар

Колега,неможе ли да станат от някаква друга кола?Не е хубаво да се побългарява ама 150лв за три къси маркучлета...Ами обирджийство си е...Тук в Пловдив има магазини които продават основно водни съединения,надали ще имат за Витарката,но мисля,че ако се свалят старите и на място може да се измисли нещо.В Бургас нямате ли такива магазини?
            Успех-Николай
            Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
              Колега,неможе ли да станат от някаква друга кола?Не е хубаво да се побългарява ама 150лв за три къси маркучлета...Ами обирджийство си е...Тук в Пловдив има магазини които продават основно водни съединения,надали ще имат за Витарката,но мисля,че ако се свалят старите и на място може да се измисли нещо.В Бургас нямате ли такива магазини?
              Успех-Николай
              Разбира се че може, ама не ми се "побългарява" Искам хубави и качествени маркучи, утре ще проверя в един специализиран магазин за такива водни съединения, ако си харесам нещо ще пиша.

Коментар

Ванка, що не звъннеш на Иван Попов? той предполадам най-добре ще те ориентира.
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                  Ванка, що не звъннеш на Иван Попов? той предполадам най-добре ще те ориентира.
                  Ще му се обадя да чуя и той какво ще ме посъветва, мерси за идеята

Коментар

)) Ванкааа... Ванка.. като те питах за сервиз ми каза мерси много. ама питаи ме за магазин за гумени съединения ще ти кажа на блока до автомивката (отгоре новия магазин на Добрито) е магазин за руски автомобили. та.. те имат магазин само за гумени съединения за автомобили. имат за почти всички автомобили , както дължини, така и диаметри
                    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                    Honda Shadow VLX 600 - 1999
                    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                    Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
                      )) Ванкааа... Ванка.. като те питах за сервиз ми каза мерси много. ама питаи ме за магазин за гумени съединения ще ти кажа на блока до автомивката (отгоре новия магазин на Добрито) е магазин за руски автомобили. та.. те имат магазин само за гумени съединения за автомобили. имат за почти всички автомобили , както дължини, така и диаметри
                      Тц, не искам руски маркуч, искам си Японски

Коментар

Добре е ,че искаш японски,ама знаеш ли колко ще са такива???Или ще те натоварят тези пари за китайски примерно?Ако станат руски по-добре сложи тях,а разликата от парите....все ще им се намери място.
                        Не вярвам на официални представителства-и те взимат откъдето ще имат по голяма печалба-Проверено!
                        Успех!

Коментар

Колеги, като заговорихте за антифриз и разни такива водни съединения, може ли да ме посъветвате на VITARA G16B мотор какъв антифриз да налея.Че се е задала зима, а не съм го сменял.Мога ли да налея от оня червения, че нещо много ми го хвалят или нестава за тоз мотор?Мерси.

Коментар

Червения става за всички мотори,аз съм с такъв и съм много доволен.По-добър е от синия.Промии си системата преди това с вода Да не се мешат,защото на инструкциите пише че не бива.
                            Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

И аз чух много и все хубави отзиви за тоз червения.Казаха ми и че се сменял по-рядко от нормалното.Обезвъздушава ли се от някаде системата, че не съм сменял досега?А за промивката мисля да изкарам долния маркуч на радиатора а пък в казанчето да пусна маркуча с вода да тече.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X