Обява

Свий
Няма добавени обяви.

235/75/15 на оригинална витара ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 235/75/15 на оригинална витара ?

Преди да си задам въпроса искам да кажа че 5 дни прочетох почти всичко в нета и пак не съм на 100% сигурен дали ще се получи - не съм пребързал да пълня форума с ненужни теми .
    Събират ли се 235/75/15 гуми на оригинален къс саидкик 1992-ра , по Американските форуми пише че се събират с оригиналните джанти но на други места пише че не се събират - говоря за гуми от типа BFG All terain а не за регенерати и кални гуми . Има на гумаджията едни ЛАССИ Компетус ама искат да ги платя преди да ми ги сложат а 750лв са си доста само за да тествам
    Благодаря предварително за отговорите
    [IMG]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg[/IMG]

До: 235/75/15 на оригинална витара ?

Аз бях с този размер на дългата база , но джантите са с ЕТ 0 и отзад упираха малко в ръбчето на веждите , може би с оригиналните джанти няма да има проблем.
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Аз съм със 215 75 15 All terain и при свито положение качат а със 235 щте качи и отпред и озад .
      [SIZE=4][COLOR=red]Искам България чиста[/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от vitaraturbo Преглед на мнение
        Аз съм със 215 75 15 All terain и при свито положение качат а със 235 щте качи и отпред и озад .
        Ама ти май си с много изнесени джанти поне на аватара така изглеждат

Коментар

Колега има тука един фен на оргинална () Витара и си я кара с 265/75/15 ,мисля че офсета на джантите му е отрицателен инак щяха да опират,с оргиналните няма да има кахьр никакьв за 235,ако пьк искаш толкова по големи гумета,решението е едно-лифтче или само боди лифт,които няма да те ангажира толкова и ще сьбереш кват си гума поискаш.Поздрави.
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Здравейте и от мен .Аз преди 2 седмици имах същият проблем , с малката разлика че на мен пробите не ми излязаха мн. пари и гаранция давам, че без лифт ще имаш проблем аз пробвах с компитос 235/75/15 и опираха хем съм с 2см. подложки на пружините и отпред и отзад + фланци. Затова минах на варианта 225/75/15 Кумхо или Маршал те са едакви и съм доволен,но без дълбока кал защото вече знам, че не стават за там.УСПЕХИ
            ДЕЦАТА СА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ

Коментар

Аз пък мисля, че 235/75/15 ще опират. Имайте предвид, че витарите вече са си старички и окачването им не е във върховна форма
              Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
              Колега има тука един фен на оргинална () Витара и си я кара с 265/75/15 ,мисля че офсета на джантите му е отрицателен инак щяха да опират...
              Бела, ако имаш предвид Ники(сега не се сещам как му беше ника точно) с дългата червена витара от Пловдив - неговите гуми опират и то доста сериозно!
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Бумбар Преглед на мнение
                Здравейте и от мен .Аз преди 2 седмици имах същият проблем , с малката разлика че на мен пробите не ми излязаха мн. пари и гаранция давам, че без лифт ще имаш проблем аз пробвах с компитос 235/75/15 и опираха хем съм с 2см. подложки на пружините и отпред и отзад + фланци. Затова минах на варианта 225/75/15 Кумхо или Маршал те са едакви и съм доволен,но без дълбока кал защото вече знам, че не стават за там.УСПЕХИ
                По скоро кой размер на Кумхо или Маршал защото не мога да видя с такъв размер освен 2 модела които са само за асфалт .
                Както казах с Щатския форум изрично пишеше че не влизат с фланци или по изнесени джанти ...
                Днес видях на улицата витара с гуми регенерат като Кобра 215Р15 - измерих ги с ролетка излязоха високи точно колкото 235/75 и малко ( 10мм ) по широки заради агресивната шарка . Моята е с гуми с 4см по малък диаметър но пък разтоянието на моята и тази другата от земята до калника предния беше еднакво 77см по това съдя че моето окачване не е толкова издало багажа - та тази витара нямаше видими признаци да са допирали гумите а като видях колко кал имаше по нея явно не я карат в града

Коментар

Утре ще видя точно 70 или 75 са моите и ще ти напиша.

Коментар

KL78 / AT това е модела 168 лв. с монтаж и баланс.
                    Последно редактирано от Бумбар; 28-10-08, 20:35.

Коментар

колега купи си 215 75 15 All terain и няма да имаш ядове вярно моите джанти са изнесени навън но мисля че с оргинални няма да имаш проблем аз моите ги взех от медина мед за 230лв.
                      [SIZE=4][COLOR=red]Искам България чиста[/COLOR][/SIZE]

Коментар

На доста изгодна цена сега са Дженерал за всякакъв терен.Не искам да казвам откъде,да не се води като реклама...Или не?Осветлете ме моля по този въпрос.

Коментар

Моита витара когато я купих беше с 205 70 15 след лифт пробвах да сложа регенерати 235 75 15 и опираха при завои говоря за предните за това си сложих 205 70 15 пак регенерати кални . Месец по късно побеснях че съм си купил толкова малки гуми и свалих пласмасовите вежди после взех белия фулмастер и нарисувах как трябва да изглеждат арките на калниците последва рязане с флескса заварки с СОто после и нови по високи прагове сега си имам една висока витара с големи и празни калници и пак събирам пари за нови гуми . Помисли хуваво каква ще е конципцията за дизаина и къде ще караш за да не ти се наложи и на теб да си купуваш два чифта гуми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X