Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с хъбовете?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с хъбовете?

Витарата ми е с ръчни хъбове. Не са счупени само шлиците са износени? Могат ли да се ремонтират?
    Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 22-10-08, 18:48.

До: Проблем с хъбовете?

Тези шлици са от много качествена стомана,каквото и да сложиш трудно ще кара,материалът там не е само "желязо",моят съвет е да си вземеш нови,парите който ще дадеш да кажем с матерал и работа да са 100-150 лв с неясен резултат?
    Аз бих постъпил така.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от katin Преглед на мнение
      Витарата ми е с ръчни хъбове. Не са счупени само шлиците са износени? Могат ли да се ремонтират?
      Могат - взимаш нови и ги ремонтираш или караш докато откажат и после ремонтираш с нови.
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Най добре си вземи новиТова е част която не се сменя всяка година !Стига да ги обслужваш периодично

Коментар

Интересно е освен със смазване има ли някакво друго обслужване по хъбовете?Примерно притягане и т.н. ?

Коментар

Само смазване с рядка грес и се слага много малко. Сложиш ли повече зимата може да имаш проблем с включването или изключването на хъба.
            Първоначално публикуван от lilitok Преглед на мнение
            Интересно е освен със смазване има ли някакво друго обслужване по хъбовете?Примерно притягане и т.н. ?
            NISSAN TERRANO II , 2.4 i,къса база,BF Goodrich Winter slalom, 235/75/15

Коментар

Първоначално публикуван от pastora Преглед на мнение
              Само смазване с рядка грес и се слага много малко. Сложиш ли повече зимата може да имаш проблем с включването или изключването на хъба.
              Благодаря!

Коментар

Колега следи обявите за витари на части в мобилето например. Аз от там си намерих оригинални ръчни хъбове за 100 лв двата. Напоследък вкараха много витари с десен волан и някои търговци ги пускат на части по обясними причини / десен волан- няма продаване/ .
                Първоначално публикуван от katin Преглед на мнение
                NISSAN TERRANO II , 2.4 i,къса база,BF Goodrich Winter slalom, 235/75/15

Коментар

Има една ударена витара с ръчни хабове в една автоморга. Намира се на магистрала Хемус, или по-точно отбивката за село Джурово до Ябланица. Ако имаш ходене на там, отбии се и питаи за хъбовете

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X