От: LJ-80 има ли и други с такива джипове
Купих си LJ 80 83г. 1000 куб. миналата година и е в движение.Много съм доволен от него - лов и риболов го ползвам и винаги ме е прибирал.Ще кача снимки по късно.Правил съм задните ресори с тампони от москвич,задни амортисъори от лада,поставих газова уреба - 11 ми гори.Смених всички карета 6 бр. с оригинални японски по 25лв бр. и засега е готов за зимния лов.Успех на всички с подобни машинки.
гр.Горна Оряховица
					Купих си LJ 80 83г. 1000 куб. миналата година и е в движение.Много съм доволен от него - лов и риболов го ползвам и винаги ме е прибирал.Ще кача снимки по късно.Правил съм задните ресори с тампони от москвич,задни амортисъори от лада,поставих газова уреба - 11 ми гори.Смених всички карета 6 бр. с оригинални японски по 25лв бр. и засега е готов за зимния лов.Успех на всички с подобни машинки.
гр.Горна Оряховица

!!
!! ! Днес го заварих с отрязани кабели !
! Днес го заварих с отрязани кабели ! (то аз дето му знам чалъмите се озорвам понякога,камоли някакви аматьори-крадци)
(то аз дето му знам чалъмите се озорвам понякога,камоли някакви аматьори-крадци) !!все повече и аз се замислям за ........."детска игра",дано да е така!Ако беше "поръчка",нямаше да ги спре нищо-всички знаем ,че са много добри тия момчета и едва ли ще има се опре точно такава количка!
!!все повече и аз се замислям за ........."детска игра",дано да е така!Ако беше "поръчка",нямаше да ги спре нищо-всички знаем ,че са много добри тия момчета и едва ли ще има се опре точно такава количка! !!
!!

Какви пари мога да му взема (без документи за съжаление)
 Какви пари мога да му взема (без документи за съжаление)

Коментар