До: Кой е най удачния мотор за Витара ?
Турбината е от 1.9 tdi голф,пасат,вито може и бензинова.Тръгва да надува от 2000 оборота като прекъсвача е направен на 5000rpm.Това си зависи от турбината .Правят се нови изпускателни колектори по турбината.Дюзите трябва да са от 240 до към 270-80 кубика,моите са от корадо,всмукателния колектор също се преправя като се слагат четири дюзи.От самият карбуратор се използва само дросела инжекцията се премахва остават  вече турбо пътища,електрониката е Megaskuirt 1 тука в самоков ги продава едно момче и вече трябва майстор който да върже и настрои колата.Джипа се кара само на бензин пробвано и е с газов инжекцион, но при налягане 1 бар на газ не се получава желаниея ефект отколкото при 0.7 на бензин.Разхода не се покачва много зависи от номера на обувката.В гарада дава 15 при спокойно каране това с 33 инча гуми.В гората достига 20 пак при спокойно каране.Пак казвам зависи си от номера на обувката
.Правят се нови изпускателни колектори по турбината.Дюзите трябва да са от 240 до към 270-80 кубика,моите са от корадо,всмукателния колектор също се преправя като се слагат четири дюзи.От самият карбуратор се използва само дросела инжекцията се премахва остават  вече турбо пътища,електрониката е Megaskuirt 1 тука в самоков ги продава едно момче и вече трябва майстор който да върже и настрои колата.Джипа се кара само на бензин пробвано и е с газов инжекцион, но при налягане 1 бар на газ не се получава желаниея ефект отколкото при 0.7 на бензин.Разхода не се покачва много зависи от номера на обувката.В гарада дава 15 при спокойно каране това с 33 инча гуми.В гората достига 20 пак при спокойно каране.Пак казвам зависи си от номера на обувката  .Това е ако има нещо питайте
.Това е ако има нещо питайте

Турбината е от 1.9 tdi голф,пасат,вито може и бензинова.Тръгва да надува от 2000 оборота като прекъсвача е направен на 5000rpm.Това си зависи от турбината
 .Правят се нови изпускателни колектори по турбината.Дюзите трябва да са от 240 до към 270-80 кубика,моите са от корадо,всмукателния колектор също се преправя като се слагат четири дюзи.От самият карбуратор се използва само дросела инжекцията се премахва остават  вече турбо пътища,електрониката е Megaskuirt 1 тука в самоков ги продава едно момче и вече трябва майстор който да върже и настрои колата.Джипа се кара само на бензин пробвано и е с газов инжекцион, но при налягане 1 бар на газ не се получава желаниея ефект отколкото при 0.7 на бензин.Разхода не се покачва много зависи от номера на обувката.В гарада дава 15 при спокойно каране това с 33 инча гуми.В гората достига 20 пак при спокойно каране.Пак казвам зависи си от номера на обувката
.Правят се нови изпускателни колектори по турбината.Дюзите трябва да са от 240 до към 270-80 кубика,моите са от корадо,всмукателния колектор също се преправя като се слагат четири дюзи.От самият карбуратор се използва само дросела инжекцията се премахва остават  вече турбо пътища,електрониката е Megaskuirt 1 тука в самоков ги продава едно момче и вече трябва майстор който да върже и настрои колата.Джипа се кара само на бензин пробвано и е с газов инжекцион, но при налягане 1 бар на газ не се получава желаниея ефект отколкото при 0.7 на бензин.Разхода не се покачва много зависи от номера на обувката.В гарада дава 15 при спокойно каране това с 33 инча гуми.В гората достига 20 пак при спокойно каране.Пак казвам зависи си от номера на обувката  .Това е ако има нещо питайте
.Това е ако има нещо питайте

,ама има и по-корави от техното семейство. Какво ще кажете за V 6
 ,ама има и по-корави от техното семейство. Какво ще кажете за V 6  .
.

- да не съм се объркал нещо а
 - да не съм се объркал нещо а  

попрочетох и видях, че този новият двигател с БС накрая се слага на турбинираните баленота, може да е лесен за турбиниране, мисля че трябва да се попрочете повече, но когато започнеш интервенцията, ако искаш пусни отделна тема и пиши с какви проблеми се сблъскваш, за да помагаме, успех
попрочетох и видях, че този новият двигател с БС накрая се слага на турбинираните баленота, може да е лесен за турбиниране, мисля че трябва да се попрочете повече, но когато започнеш интервенцията, ако искаш пусни отделна тема и пиши с какви проблеми се сблъскваш, за да помагаме, успех ако има нещо ще търся помощ в движение. А относно ВИН номера - това номера на рамата ли е? Ако е това имам само моя, а на другата не мога да го взема, защото вече е скрапната в Англия.
 ако има нещо ще търся помощ в движение. А относно ВИН номера - това номера на рамата ли е? Ако е това имам само моя, а на другата не мога да го взема, защото вече е скрапната в Англия.

Коментар