Обява

Свий
Няма добавени обяви.

hub-ове за витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: hub-ове за витара

150лв за един хъб втора употреба - живо обирджийсто
    Нови AVM комплекта ще е са около 400лв
    А и с колко ще падне разхода чак толкова? Направи си сметката дали си заслужава
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
      150лв за един хъб втора употреба - живо обирджийсто
      Нови AVM комплекта ще е са около 400лв
      А и с колко ще падне разхода чак толкова? Направи си сметката дали си заслужава
      То,не е само разхода на гориво,дори да е пренебрежимо малка разликата,а и безмисленото въртене на предния диф,което малко или много пак води до последващи разходи.
      Разбира се,това зацепване с "капачки" има и предимство-не се налага да слизаш за да "заключиш" предния мост.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
        Ми,търси ръчни и сменяи,със сигурност ще стане по-икиномична,може би
        ми не знам мойта е постоянно зацепена и харчи 10/100 лятото
        ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
          ми не знам мойта е постоянно зацепена и харчи 10/100 лятото

Е са требва и някой с хъбове да даде инфо за статистиката .Макар че от десет,сигурно десет ще харчат различно,все пак всеки е с различно тежки обувки.
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Аз си заключвам хъбовете веднъж на двайсетина дена и си карам така 10-15 километра на задно,колкото да се развърти малко дифа,полуоските,каретата и другите там неща(лагери и т.н.).Определено смятам,че става малко по тромава,а и по шумна(а нормално ли е ?)Мисля,че и разхода се качва поне с около 1-1,5л на 100км.Но не съм е засичал с точност от зареждане до зареждане да кажа с колко точно.Сега ми стана интересно и ще взема да покарам с включени хъбове да видя колко точно е разликата.Аз не мисля,че износването е значително при включени хъбове и каране на задно,при условие ,че по този начин предния диф и нещата около него нямат никакво натоварване(та нали задния има постоянно такова и пак не мисля колко точно километра ще изкара???).Аз не карам на постоянно заключени хъбове,по скоро заради разхода на гориво които смятам,че е повече и леката разлика в динамиката и шума на трансмисията).
            Поздрави,Николай.
            Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Аз моите ги смених с рьчни на AVM понеже оргиналните се счупиха(единия де),значи тва с сигурност е по добрия вариант,отдавна не следя разхода,но 100% пада,освен това не ти се вьртят предните карантии,като отключиш хьба и олекотява хода вероятно ,карал сьм по 200 км на задно и с заключени така пьк все си е в готовност за 4x4,но имаше друго което см чувал че става при автоматите ако се закопаеш на задно и не можеш да мрьднеш метьр на зад или напред- не можеш и да ги зацепиш,или само единия зацепва и вероятността да се счупи е голяма.Това при рьчните го няма ,от момента за заключването им си в готовност за бавните!
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

От всичко което прочетох до момента искам да попитам: Не е ли най-надеждно да се използват постоянно зацепените хъбове. Вярно разхода може да е малко по-голям, но нали не говорим за лимузини за дълги преходи, а за офф.. Ръчните трябва да слизаш и да мислиш предварително, автоматичните да даваш назад напред да ги изключваш, а постоянните са винаги под ръка и без механизми из вътре не са ли по-здрави?
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Точно тва е презумцията колега, че рьчните са доста по здрави,и се препорьчват за всички off road автомобили именно заради това им качество,мое мнение че докьто нямаш проблем с оргиналните не ги сменяи.
                  LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                    Е са требва и някой с хъбове да даде инфо за статистиката .Макар че от десет,сигурно десет ще харчат различно,все пак всеки е с различно тежки обувки.
                    Ми не знам аз съм 31/10,5/15

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                      От всичко което прочетох до момента искам да попитам: Не е ли най-надеждно да се използват постоянно зацепените хъбове. Вярно разхода може да е малко по-голям, но нали не говорим за лимузини за дълги преходи, а за офф.. Ръчните трябва да слизаш и да мислиш предварително, автоматичните да даваш назад напред да ги изключваш, а постоянните са винаги под ръка и без механизми из вътре не са ли по-здрави?
                      Много си прав колега -знаеш ли колко хора в форума се сещат да си включат хъбовете чяк когато влезат в калта .Аз мисля че ако машината е за offroad трябва да са постоянно зацепени

Коментар

Аз съм с ръчни и когато ги включа, каретата започват да щракат. До сега не ми се е случвало да се сетя да ги включа чак след като съм закъсал.
                        Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

И моите щракат когато съм на 4х4

Коментар

Първоначално публикуван от parosoff Преглед на мнение
                            И моите щракат когато съм на 4х4
                            Без да съм 4х4. Щракат когато ги включа и навия волана.
                            Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

Първоначално публикуван от V69 Преглед на мнение
                              Без да съм 4х4. Щракат когато ги включа и навия волана.

Тъи-тъи , това се получава от скоците и при мене саси така отдааавнааа , ама си държат деее....
                              boko
                              Jeeep---KIA
                              https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

отново за хъбовете.
                                търся ръчни или постоянно зазепени (Фланци) . Днес във варна ми предлижиха само автом.(като моите) за 150 лв броя. все пак е криза нещо ново няма ли по въпроса?. в СОФИЯ как е , някой има ли информция. тел 0887352179/ 0899180483
                                899180483

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X