По точно ми докараха , ВИТАРА. 2.0 тд интерколер , 87 конски сили. Дата на първа регистрация '99 година , последните от ръбавите . Дългата база е , та да мина на въпроса си , трудно пали на топло , много бързо изключа релето на подгревните свещи , когато въртя повече понякога стелката на оборотомера подска4а , което ме води на мисълта , да не би да ми се губи някаде маса или дат4ика за развъртане на мотора е сдал багажа , а може и някои друг дат4ик , за които да не знам , ако има някой разбира4 или патил нека помага , благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
взех си витара
Свий
X
-
До: взех си витара
добре ,акумулатор , но той при тест с товарна вилка ,за десет секунди не пада под 11V . Свещите се вкл. за 2секунди , замерих колко ток идва до тях ,от три замервания едното показание беше 7,8 волта ,а стартера се къса да върти. Другите две показанията со4ат 11,7 волта.
Коментар
-
Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнениеАко пали СТУДЕНА,а топла-НЕ,ГНП(елемент)
Коментар
-
Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнениеС какъв мотор е?...???????
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеХайде стига де. Пише го. Четете като хората.Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение"По точно ми докараха , ВИТАРА. 2.0 тд интерколер , 87 конски сили."
Това е първото изречение на първия пост.Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925
Коментар
-
Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнениеОт това изре4ение,несе разбира-какъв е мотора,А тд,2.0 интеркулер,има доста марки ДВГ.И..все пак,нее лошо да разбираш малко,преди да правиш ЗАБЕЛЕЖКИ.
Коментар
-
Пи4ове , на витара дизел се монтира мазда мотор , аз незнам да има друг , ако има бих искал да знам какъв е? Проблема все още си стой при мен , но с това ще се занимавам след време , може и друг да е проблема , но и на това ще му дойде времето. Сега имам следния проблем , уреда за коли4еството на горивото спря да ми показва , ха сега шах с пешката , някои патил ли е с тази болест или трябва да разкостя цялата инсталация , лошото е 4е ве4е гаснах за нафта. А като гледам ще ми трябват и вежди и прагове /за след сезона ,не на дините , а на снегоходите/. В БГ имали фирма ,която да ги предлага, дългата база.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар