Каква информаця можете да ми дадете за тези гуми,като качество и имали доволни от тях . Става въпрос за General grdbber AT-2 на цена около 170 лв. 

Благодаря ви предварително 

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гуми Генерал грабер АТ-2
Свий
X
-
До: Гуми Генерал грабер АТ-2
General Grabber AT2 в КалПървоначално публикуван от rocky Преглед на мнениеКарал съм с такива, даже бях пускал тема ...
Очарован съм като гуми за тази цена
Гуми General grabber AT2 - Мнения ?
General Grabber AT2 от къде???
Колега Бумбар, нали знаете - първо използвайте търсачката, а при липса на отговор, тогава пускайте нови теми, защото така само се товари излишно форума.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
До: Гуми Генерал грабер АТ-2
От 1 година съм с такива гуми на моята витара и съм много доволен. Много добра универсална гума за кал,сняг и асфалт.Първоначално публикуван от Бумбар Преглед на мнениеКаква информаця можете да ми дадете за тези гуми,като качество и имали доволни от тях . Става въпрос за General grdbber AT-2 на цена около 170 лв.

Благодаря ви предварително 

NISSAN TERRANO II , 2.4 i,къса база,BF Goodrich Winter slalom, 235/75/15
Коментар
-
От: Гуми Генерал грабер АТ-2
Карам ги отскоро,но да споделя впечатления-На сух асфалт са общо взето добре,но не като асфалтова гума,на вода много,много добре,на кал с малко газ се самопочистват супер-доволен съм.На трева-доста добре.На сняг и лед нямам впечатления.Сравнително тихи-като БФ гудрич-АТ.За някои особености при размерите:235/75/15-10мм грайфер,255/70/15-13,5мм грайфер-няма с бели букви, произведени в Мексико,30"-13,5мм грайфер-леки но със слаби бордове.Аз се спрях на 265/70/15 затова че са 13,5 мм грайфер,с бели букви,произведени в САЩ и със здрави бордове.
Успех!Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар