Ами здравейте отново. В раздела на Сузуки. Купих си поредната Витара - стара и раздрънкана, с току-що обслужен двигател и зле изглеждаща външност. Защото смятам да я почна отвсякъде - този път мераклийската ...
Та въпросите са ми следните :
- кой сервиз / колега бихте ми препоръчали за обслужване на ходовата част (от - до);
- кой би се навил да я "лифт"-не разумно 5-8 см с амове, пружини и др. такива;
- без серво на волана е - може ли да се слага допълнително и дали си струва губивремето;
- да сменям ли автоматичните хъбове;
- "бризентовия " покрив е съдран - да го "правя" ли или да сменям с твърд - пластмасов.
Искам да я позвам за разходки по гори и баири (занимавам се с фотография), отвреме на време и за риболов (не за кукичка, разбира се, нито пък лебедката вместо Мичел-а).
Надявам се да споделите мнения и опит с мен. Благодаря !
Та въпросите са ми следните :
- кой сервиз / колега бихте ми препоръчали за обслужване на ходовата част (от - до);
- кой би се навил да я "лифт"-не разумно 5-8 см с амове, пружини и др. такива;
- без серво на волана е - може ли да се слага допълнително и дали си струва губивремето;
- да сменям ли автоматичните хъбове;
- "бризентовия " покрив е съдран - да го "правя" ли или да сменям с твърд - пластмасов.
Искам да я позвам за разходки по гори и баири (занимавам се с фотография), отвреме на време и за риболов (не за кукичка, разбира се, нито пък лебедката вместо Мичел-а).
Надявам се да споделите мнения и опит с мен. Благодаря !
Коментар