Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поредната ми Витара / Тракер - лифт ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поредната ми Витара / Тракер - лифт ?

Ами здравейте отново. В раздела на Сузуки. Купих си поредната Витара - стара и раздрънкана, с току-що обслужен двигател и зле изглеждаща външност. Защото смятам да я почна отвсякъде - този път мераклийската ...
    Та въпросите са ми следните :
    - кой сервиз / колега бихте ми препоръчали за обслужване на ходовата част (от - до);
    - кой би се навил да я "лифт"-не разумно 5-8 см с амове, пружини и др. такива;
    - без серво на волана е - може ли да се слага допълнително и дали си струва губивремето;
    - да сменям ли автоматичните хъбове;
    - "бризентовия " покрив е съдран - да го "правя" ли или да сменям с твърд - пластмасов.

Искам да я позвам за разходки по гори и баири (занимавам се с фотография), отвреме на време и за риболов (не за кукичка, разбира се, нито пък лебедката вместо Мичел-а).

Надявам се да споделите мнения и опит с мен. Благодаря !

До: Поредната ми Витара / Тракер - лифт ?

В кой район на София си?

Коментар

Мога да ти дам пълноценен съвет само за сервото на волана. Няма никакъв проблем да се монтира за около 1 час. Трбва ти секторна кутия със серво, хидропомпа, казанче за маслото, маркучите и ремък. Най-добре е да си намериш донор. Аз имам секторна кутия, но ми остана от десния волан и няма да ти свърши работа ако си с ляв.
      Успех!
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Kolonal - Борово, Княжево;
        Slavin - благодарско, а дали сервото няма да пречи в гората ? За паркиране и за жена ми знам, че ще е екстра....

Коментар

Карал съм без серво и поне моето впечатление, че сервото повече помага в гората. По-малко те блъска волана при грапав терен. Всъщност със серво въобще не те блъска. Все пак можеш да пробваш и ако си доволен както е сега ... пъ после ако ти попадне донор можеш винаги да го направиш.
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

За лифтването Иван Попов е човека - 0886 706147 .
            Серво си заслужава да сложиш, определено .
            А автоматичните хъбове ако ги пазиш ще издържат дълго .
            Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

"кой сервиз / колега бихте ми препоръчали за обслужване на ходовата част (от - до);"
              Goldy - на 200 м. вдясно - след Околовръстното по отклонението за Горна баня.
              Land Rover Discovery 1-300tdi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X